Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért jellemző ez a négerekre?

Miért jellemző ez a négerekre?

Figyelt kérdés

Elnézést, nem tudtam kiválasztani, melyik a megfelelő kategória. Remélem ez jó lesz. Arra lennék kíváncsi, hogy általánosságban miért jellemzi az afrikai négereket a kerek fenék ( mind nőkre mind férfiakra) illetve a lógós mell?

Ennek van valami tudományos magyarázata?

2012. febr. 6. 22:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom velük , de nagyon csúnyák szegények.
2012. febr. 6. 22:25
 2/11 A kérdező kommentje:
És szerinted miért jellemző rájuk a kérdésben feltett dolog?
2012. febr. 6. 22:27
 3/11 anonim ***** válasza:
88%

Ennyi erővel kérdezhetted volna,hogy a kinaiaknak miért van jellegzetes "vágott" szemük.

Az ausztrál benszülötteknek vastag orruk.

A Görög lányok miért szőrősebbek az átlagnál.[ tapasztalat ].

Mert az evolucio során igy alakult.

2012. febr. 6. 22:35
 4/11 A kérdező kommentje:

A mongoloid tipusnak az ázsiai homokviharok és egyéb szélsőséges jelenségek miatt alakult ki a vágott szeme

A széles orr pedig a meleg levegő és páratartalommal függ össze :D

A görög lányokkal viszont ma tanultam vmit ;)

Egyébként köszönöm a választ :)

2012. febr. 6. 22:54
 5/11 anonim ***** válasza:

Ez a tesi jellegzetességük, ahogy az orruk is széles, az ajkuk is duzzadt, és a bőrük is sötét.

Lehet, hogy több zsír raktározódik el a testükben, és az anyáknak több az anyatejük, mert olyan körülmények között éltek az őseik, ahol adott esetben sokáig kell koplalni. De ez csak halvány tipp.

2012. febr. 6. 22:57
 6/11 anonim ***** válasza:
62%
lehet jobban fejlödött a seggizmaik, mert egész nap a bushban szaladgáltak, miközbe mi normális emberek lovagóltunk, vagy leültünk egy székre.
2012. febr. 6. 23:04
 7/11 anonim ***** válasza:
84%

Vagy kívánatosabb a nő kerekebb popsival.Vagyis minél kerekebb annál előbb párosodik vele egy hím.Ez a majmoknál is így van.

A lógós üres tejes zacskós mellek látványáért pedig nem kell afrikáig menni.Elég ha sok kismamát megnézel 7-8 hónapnyi szoptatás után.

2012. febr. 6. 23:07
 8/11 A kérdező kommentje:

5. válaszoló. van benne vmi :)

6. válaszoló :D valamiért nagyon tetszett a válaszod :D még mindig ezen nevetek xD

2012. febr. 6. 23:08
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Némi internetes utánakeresés nyomán azért kerek a fenekük, mellük, mert ez nagy felületet jelent, azaz nagyobb hőleadást, ami ugye Afrikában nem árt.

A lógós mellett meg kikérem magamnak, a feleségem néger és nagyon szépek a mellei (is)! :-)

Tény, hogy másként néznek ki és lehet kissé érzelgősen hangzik, de nekem ő így a legszebb. :D

2012. febr. 7. 17:24
 10/11 A kérdező kommentje:

:) ez a hőleadás dolog ez tényleg elég hihető :O

A mellet meg elsősorban a törzsikeretek között élőkre gondoltam. Bár ott pedig valószínűleg a sok zoptatás és tápanyag hiány okozhatja. Hmm azt hiszem meg lett fejtve a kérdés :D

2012. febr. 7. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!