Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Néha nem téped a hajad?

Néha nem téped a hajad?

Figyelt kérdés

Hello!

Találkoztam már buta emberrel, de az már sok, ha érzelmileg is egy nulla! TE Hogyan állsz ezekhez az emberekhez?

Amikor pl. pitiáner hülyeségeken képesek úgy felidegesíteni magukat, mintha a világ dőlt volna össze, vagy olyanokon képesek agyalni, ami egy intelligens embernek magától értetődő semmiség..

Mi a véleményed? :)

2012. febr. 5. 22:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Ő bajuk. Ha meg nekem nyomják a sódert, legalább megtornáztathatom a tűrőképességemet. A jó oldalát nézem.
2012. febr. 5. 22:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem. Most épp simogatom.
2012. febr. 5. 22:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tépem a hajam, hozzászoktam már a munkámnak "köszönhetően". Ha mindegyiken felhúznám magam 2óra alatt agyvérzést kapnék, vagy elszívnék 2doboz cigit. Simán kiröhögöm őket magamban. Amúgy amit írtál még nem is extrém eset, sokkal jobban szeretem azokat akik megmagyarázzák nekem, hogy hogyan kéne azt csinálni ami a szakmám, és 4éve csinálom. De volt egyszer egy olyan delikvens is aki beállt mellém figyelni ahogy dugattyút cseréltem az autóján, és mikor megkérdeztem hogy miért áll a hátam mögött ez volt a válasz: "Há' elnézem hogyan köll' csináni' azt majd ha legközelebb köll megcsinálom én otthon." Ez az egyetlen dolog volt az amitől letettem a kulcsot és kimentem röhögni.
2012. febr. 5. 22:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Utolsó: szerinted csak te tudsz dugattyút cserélni a világon? Vagy miért volt ez olyan kiröhögnivaló?
2012. febr. 6. 14:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Konkrétan a stílus ahogy előadta, plusz olyan szinten gazdag az illető hogy zsebből megvehetne házastól, illetve bátor dolog szerszámok és szakmai tapasztalat nélkül (megkérdezte a légkulcsról hogy miért kell az a fúrógép (: ) nekiállni motort kiemelni, széthúzni, és dugattyút cserélni , nem egy Trabiról volt szó, hanem egy Mitsubishi Outlanderről. De mondhatnám az az ürgét is, aki megkérdezte mekkora nyomatékkal húzom meg a kerékcsavarokat, mondtam neki, erre mondta hogy állítsam 10el többre a kulcsot, nehogy lejöjjön, aztán nézett mikor mondtam neki hogy jó, de akkor te fizeted a kerékagycserét mert el fog törni a csavar vagy lenyalom róla a menetet. De azért megmagyarázta hogy nem úgy van, és én vagyok a hülye. :)
2012. febr. 6. 15:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszaitokat! :)
2012. febr. 6. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!