Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért állitja be a média a...

Miért állitja be a média a természetes dolgokat természetellenesként?

Figyelt kérdés
Ugy vettem eszre pl. most hogy sok helyen esik a ho a media(tv,radio,ujsag) ugy allitja be ezeket az idojarasi jelensegeket, mintha ez nem lenne normalis. Ezelott par evvel nem csinaltak ekkora cirkuszt ha ho esett es hideg volt. Most meg szinte panikolva mondjak hogy telen hideg lesz es esni fog a ho... Szerintetek miert van ez?
2012. febr. 4. 04:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Mintha én tettem volna fel a kérdést!! KÉT HETE ARRÓL BESZÉLNEK, HOGY TÉL VAN! a vicces az egészbe, hogy még az idősebbek, akik elég cudar teleket megéltek, ők pánikolnak a legjobban attól, mert a SzellőIstván azt mondta, hogy pánikoljunk!megyek is rohangálok sívítozva, hogy esik a hó... 3 éve nincs normális tél! Végre esik! A röhej nem az, hogy tesznek a hó ellen, vagy elkotorják az utakat, hanem ezt úgy álítják be, hogy milyen rendkívüli óvintézkedés ez, legyünk hálásak, ezt reklámozzákk!!!! Áhh nem birom én ezt! Érdekes, más országban nem csapnak ekora hű-HÓT. Meg amúgy is egy finn akkor mit szóljon? vagy egy orosz? nem tudom, de úgy vettem észre, hogy az emberek azt hiszik, hogy MEDITERRÁN éghajlat vagyunk!

(végre kiírhattam magamból ezt! teljesen kivagyok emiatt! be se kapcsolom a TV! Inkább hóanygalozok...)

2012. febr. 4. 15:35
 12/16 A kérdező kommentje:
Végre valaki aki érti is a kéedésem. Köszönöm:D én is így vagyok ezzel.
2012. febr. 4. 16:01
 13/16 anonim ***** válasza:

"Miért állitja be a média a természetes dolgokat természetellenesként?"

A média a nézettségből él, ezért mindent a nézettség érdekében csinál.

"Ugy vettem eszre pl. most hogy sok helyen esik a ho a media(tv,radio,ujsag) ugy allitja be ezeket az idojarasi jelensegeket, mintha ez nem lenne normalis."

Ami nem normális, az "érdekes", és ezért maradjon velünk, nézzen több hójelentést, kedves nézőnk, ilyet 100 évben egyszer láthat! Nézettség, mint említettem, az egyetlen szempont.

2012. febr. 5. 00:18
 14/16 anonim ***** válasza:

A média egyfelől szenzációhajház, mert az emberek arra buknak, így ha nincs szenzáció, majd generálnak abból, ami nem okvetlenül az.

Másfelől a mai emberek eléggé el vannak kényelmesedve, pánikolnak egy nagyobb hidegtől, vagy havazástól.

Harmadfelől pszichésen szuggerálják az embereket, hogy féljenek, hogy kicsinek és gyengének érezzék magukat, a boldogságukat külső erőforrásoknak rendeljék alá - "majd mi megoldunk minden problémát, mindent a feneked alá tolunk jó pénzért, te csak dolgozz meg azért a pénzért".

Vajon 100-200 éve mi volt falun? Két méter hó, ástak két alagutat, egyet a budihoz, egyet a karámhoz. Talán még örültek is a fagypont körüli/alatti hőmérsékletnek, hogy a frissen vágott disznóhús ne menjen tönkre.

Én speciel kabátot sem veszek föl, csak kardigánt. Négy éve nem voltam beteg.

2012. febr. 5. 01:57
 15/16 anonim ***** válasza:

"Én speciel kabátot sem veszek föl, csak kardigánt. "

Akkor gondolom te is sok havat lapátolhatsz.

2012. febr. 5. 05:48
 16/16 anonim ***** válasza:

@ #15

Szerencsére itt nem esett sok - de általában bérem azzal, hogy lesöpröm a teraszról.

2012. febr. 5. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!