Mit lehet ez ellen tenni?
Figyelt kérdés
Jövőre megyek középiskolába koleszba, ahol nagy valószínűséggel lesz egy olyan gyerek, aki már azért is baszogatni fog, mert vasalt hajam van fiú létemre, meg mert BMX-ezek...egyébként gyúr, meg elég nagy ismeretsége is van, szóval nemtudom mitkéne csinálnom...ha visszaszólok akkor valószínűleg lesz neki ott pár ismerőse, aki baszogatni fog, úgy meg nem lenne egy nagy élmény oda járni. : /2012. jan. 30. 14:37
1/3 A kérdező kommentje:
és igazából az a baj, hogyha nem szólok vissza akkor kb én leszek az osztály gyökere, ha meg visszaszólok akkor meg kb meg is üt.
2012. jan. 30. 14:44
2/3 tetris válasza:
Vegyél vissza egy kicsit az arcodból, és akkor nem lesz semmi galiba.
3/3 A kérdező kommentje:
én pont nem csesztetek senkit ha nincs okom...de ő szószerint utálja az én "fajtámat"...
2012. jan. 30. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!