Huszonévesektől, fiatalabbaktól kérdem, hogyha a nudista strandokon több kortársuk lenne, nem csak 50+os korosztály, akkor többen elmennétek ilyen helyre?
Ahogy látom, Magyarországon a nudista strandokra általában idősebb korosztály látogat el, és a fiatalabbak pont e miatt kicsit feszengenek ott, nem tud ez teret hódítani a fiatalok körében.
Ha nagyobb lenne a fiatalok aránya a ruhátlan strandokon, elmennétek?
Kis illusztráció: [link]
Most miért kellett lepontozni??
Nem hiszem, hogy a kérdező elmenne egy olyan nudista strandra, ahol csak férfiak vannak. Vagy egy olyanra, ahol vannak ugyan nők, de mind fürdőruhában, a férfiak meg meztelenek. Biztos, hogy inkább a hagyományos strandot választaná a kérdező, és minden más férfi is, ha úgysem láthatna a nőkből többet, mint a normál strandokon. Elmenne a kedve a nudistrandtól nagyon hamar, ha csak farkak lengedeznének körülötte.
Én nem pontoztalak le. Részben igazad van. De ugyanakkor a test szeretete nem egyenlő a kukkolással.
Ha az ember lát egy számára szimpatikus testet, megnézni, ami meg nem, azt nem annyira. Ez normális. De ez csak egy része az egésznek. Sokkal inkább önmagunk gátlásainak levetkőzése a lényeg.
Én is szívesebben mennék ha lenne kivel meg ha valóban nem öregedne ki a nudis réteg.
Horvátországban jobb lenne megnéztem, de hát az nincs olyan közel mint balcsi.
Legalább nem lenne annyi ismerős.
Amíg haverokkal nyaralok addig marad a textil-viselés. :)
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!