Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Huszonévesektől, fiatalabbaktó...

Huszonévesektől, fiatalabbaktól kérdem, hogyha a nudista strandokon több kortársuk lenne, nem csak 50+os korosztály, akkor többen elmennétek ilyen helyre?

Figyelt kérdés

Ahogy látom, Magyarországon a nudista strandokra általában idősebb korosztály látogat el, és a fiatalabbak pont e miatt kicsit feszengenek ott, nem tud ez teret hódítani a fiatalok körében.

Ha nagyobb lenne a fiatalok aránya a ruhátlan strandokon, elmennétek?

Kis illusztráció: [link]

2012. jan. 29. 22:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%

Most miért kellett lepontozni??

Nem hiszem, hogy a kérdező elmenne egy olyan nudista strandra, ahol csak férfiak vannak. Vagy egy olyanra, ahol vannak ugyan nők, de mind fürdőruhában, a férfiak meg meztelenek. Biztos, hogy inkább a hagyományos strandot választaná a kérdező, és minden más férfi is, ha úgysem láthatna a nőkből többet, mint a normál strandokon. Elmenne a kedve a nudistrandtól nagyon hamar, ha csak farkak lengedeznének körülötte.

2012. jan. 30. 15:09
 12/19 A kérdező kommentje:

Én nem pontoztalak le. Részben igazad van. De ugyanakkor a test szeretete nem egyenlő a kukkolással.

Ha az ember lát egy számára szimpatikus testet, megnézni, ami meg nem, azt nem annyira. Ez normális. De ez csak egy része az egésznek. Sokkal inkább önmagunk gátlásainak levetkőzése a lényeg.

2012. jan. 30. 15:13
 13/19 anonim ***** válasza:
46%
Engem speciel a korosztályok nem gátolnak - a meztelenség annál inkább. A kutyámat is kiküldöm, ha átöltözöm.
2012. jan. 31. 03:16
 14/19 anonim ***** válasza:
Én el szoktam menni, de inkább csak napozgatni. Az meg hogy hány éves kik járnak még ki, nem igazán izgat, ők is jól érzik magukat, én is, nem zavarjuk egymást, akkor miért ne nudizzunk ?
2012. febr. 25. 14:22
 15/19 A kérdező kommentje:
Hány éves vagy?
2012. febr. 25. 17:25
 16/19 anonim ***** válasza:
27
2012. febr. 25. 17:30
 17/19 Gordon Freeman ***** válasza:

Én is szívesebben mennék ha lenne kivel meg ha valóban nem öregedne ki a nudis réteg.

Horvátországban jobb lenne megnéztem, de hát az nincs olyan közel mint balcsi.

Legalább nem lenne annyi ismerős.

Amíg haverokkal nyaralok addig marad a textil-viselés. :)

29/F

2013. ápr. 17. 21:56
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem. Eszem ágában se lenne.
2013. ápr. 23. 09:36
 19/19 anonim ***** válasza:
n így is úgy is kimegyek, és csak ilyen helyre szeretek járni, mert szabadságérzetet ad. Útálom a fürdőruhát és iszonyat felesleges marhaságnak tartom. Totál nem foglalkozom másokkal és az sem érdekel, hogy megnéz-e valaki vagy sem. Egyszerűen jó szabadnak lenni és megszabadulni a társadalmi kötöttségektől, élvezni a természetet úgy, ahogy az valóban természetes.
2013. ápr. 24. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!