Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti voltatok már a természetben, nem elkerített nudista helyen, meztelenül?
Én nyáron, vagy késő tavasszal ki akarom próbálni, hogy ki megyek a közeli erdő egyik tisztássára, vagy folyópartra(persze nem a városban, hanem ilyen 5-10 km-el arrébb;) ) Kérdésem az lenne, hogy ti voltatok már ilyen helyen? Esetleg önkielégítettetek, vagy szexeltetek is? Milyen volt meztelenül a természetben? :D Ja, és ugye ezért nem vihetnek rendőrségre, se semmi ilyen? :)
Normális válaszokat kérek szépen!
Igen.
Tisza mellett van jó pár homokos, lapos part ahol nyugodtan lehet nudizni. Idén nyáron is voltam ott.
Igen,Nyáron elég sűrűn szoktunk menni gombászni, és akkor általában meztelenül sétálunk az erdőben.
Régebben meg volt szőlőnk és ott azokat a munkákat amit lehetett meztelenül végeztem.
én is gyakran csinálom a közeli erdő egy eldugott részén, ahol nagyon ritkán van valaki.
jó dolog.
tenném vízparton is, csak hát erre nincs nudi, az erdőben lévő tónál így max. este jöhet szóba amikor sötét van.. :)
Igen voltam nagyon jó érzés és imádok így lenni.
De azért arra vigyázz, hogy ne provokáld a prűd társadalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!