Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van helye nudista strandon gyerekeknek?
Csak akkor, ha azt szeretnéd, hogy normális, egészséges szemlélete legyen. De akkor korábban kell kezdeni, nem általános iskolában.
Ha viszont egy prűd, a szexet élvezni képtelen felnőttet akarsz - az isten szerelmére, valahogy fel ne világosítsd! Akkor taníts neki tévhiteket és tiltásokat! De még jobb, ha teljes tudatlanságban tartod - majd ő kitalál magának valamit!
Most akkor van köze a nudizásnak a szexualitáshoz vagy sem? Nézegetik egymást, vagy kikezdenek ott egymással emberek vagy sem?
Van helye ott gyereknek vagy sem? :
A normális szexualitás alapja, hogy az ember ismeri és természetesnek tartja a saját és a másik nem testét is. Ha ott tilalmak, titkok vannak ismeretek helyett - az nagyon meg tudja nehezíteni a normális szexuális hozzáállás kialakulását.
Tehát a strandon nincs szex - csak a későbbi normális hozzáállás lehetőségét teremti meg.
Pici korom óta jártam a szülőkkel nudista strandra Horvátországba, nagyon jó volt, soha nem figyeltem senkit, nem vagyok abberált.
most már én is járok a feleségemmel és a pici lányommal horvátországba, RENGETEG gyermekes család van, a gyerekek együtt játszanak, nagyon szuper, mindenki próbálja ki, sokkal jobb, mint a fürdőruhás. Semmi köze a szexhez, az gyorsan kiderülne ha valaki olya célból menne oda és repülne kifele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!