Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lány vagyok és nem tetszenek a fiatal fiúk, csak a 30-40-es korosztály. Baj ez?
igen, ez baj!!!
Tegyük fel, rendes életet élsz, és megállapodsz valakinél. Ha a jövendőbeli "férjed" most 40 éves, akkor ha te 40 leszel, ő 74. Gondolom azért 40 évesen nem a 74 éves pasik fognak bejönni...
inkább csak túl érett vagy a korodhoz képest, szerintem 40 évesen is a 40 évesek fognak majd bejönni... A sajátkorosztályodból válassz, és hidd el ő is lesz egyszer 40 éves.
Atttttom gáz.
Egy 40 éves pali az apád lehetne!
Nem tudom mi van veletek tizen egynéhány éves kislányok
"nem tudnak igy elfogadni az emberek, mondjuk nem is érdekel. Mi a véleményetek erről?"
Ahhoz képest, hogy nem érdekel mások véleménye, elég határozottan kiírtad ezt a kérdést...
Egyébként nem túl egészséges, de ha nem érdekel, akkor nem érdekel, ugyebár :) Gyerkőc vagy még.
Gond csak akkor van, ha tényleg kapcsolatot létesítesz ilyen korú emberekkel. 3-4 év múlva már abból sincs probléma, de így 16 évesen nem lenne normális, ha ilyen korú férfi lenne a párod. És első körben tőle nem lenne normális viselkedés. Az érthető, ha téged egy idősebb ember lenyűgöz, de az érthetetlen, hogy egy ilyen idős férfi szerelmes legyen egy ilyen korú lányba. Egy 20 éves nő már más helyzet, akkorra azért már benő a nők feje lágya, de 16 évesen nem.
Szóval én azt javaslom neked ismerkedj inkább meg a korodbeliekkel. Lesz közöttük normális, hidd el nekem :) Aztán ha 4 év múlva is úgy gondolod, hogy neked a 30-40-esek tetszenek, akkor már semmi gond nem lesz a dologgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!