Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csúfolnak, de nincs miért (? )

Csúfolnak, de nincs miért (? )

Figyelt kérdés

A problémám az, hogy tavaly és előtte felszedtem pár kilót. Ezért 2-3 osztálytársam 5. osztályban elnevezett "medvekirálynő"-nek, amit még el is engedtem a fülem mellett. De sokat fogytam, csontváz éppen nem vagyok, de amennyit én akartam, annyit le is fogytam. Még mindig megvan ez a szórakozásuk, csak éppen már egyszerűen "medvének" vagy Cs. Ildikónak hívnak. Az Ildikó név onnan jött, hogy mentünk egyszer egy órára, és odament az egyik osztálytársam, és mondta hogy "várjál már keressek valaki kövéret." Azóta már így is hívnak..

Nem nevetek rajtuk, nem is érdekel, ha talán ezért folytatnák, de bánt.

Tegnap matek órán odamentem a tanárhoz, ahol páran még néztük a füzetjét, hogy kinek milyen jegyet írt be. Az egyik fiú nem engedett oda, mondván hogy "menjél már innen medve". Közbe a hátam, lábam, ahol érték ott ütötték mögülem a többiek vonalzóval... Nem fájt, mert a farmer alatt volt még egy nadrág. Aztán leültem, de tovább folytatták a vonalzózást. A dzsekim rajtam volt, mert nem volt valami nagy meleg, és elég fázós vagyok. Aztán a hasamra ütött a padtársam, de egy bőrdzseki + 2 felsőtől meglehetne érezni. Hát nem éreztem. Kérdezte, hogy "nem fáj? o.O" és mondtam, hogy nem. Erre azt mondta, oltári nagy vicces kedvében, hogy "felfogja a háj". És még az egész osztály röhögött rajta.

Kinövik, leszoknak erről vagy kell nekik valami motiváció? Pl. az egyik "medvés fiúnak" a bátyám (18 éves) nagyon jó barátja..

Bocsi a regényért, de már sokkal jobb, hogy kiadtam ezt magamból.

2012. jan. 27. 11:13
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ja, és az kimaradt, hogy az egyik fiú aki medvének hív, sokkal kövérebb volt a régi énemtől, most meg..
2012. jan. 27. 11:38
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szard le a véleményüket.Annyit sem érdemelnek meg,h foglalkozz velük.Az ilyenek nyíltan kimutatják milyen értelmi fogyatékosok,mert csak akkor érzik jól magukat ha mást piszkálhatnak,beégethetnek az osztály előtt.
2012. jan. 27. 11:52
 3/13 tetro ***** válasza:
A gyerekek gonoszak. Sajnálatos hogy így alakult ki, hogy te lettél a céltábla, de nincs jelentősége. Bírd ki, légy erős, és a jövődre semmi hatása nem lesz. Kikerülsz majd onnan, és rájössz hogy nem ilyen az élet.
2012. jan. 27. 11:59
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. jan. 27. 12:28
 5/13 anonim ***** válasza:
68%

Ez szörnyű! :(

A tanár nem szólt rá semmit? Melyik ez a suli?

Szólj nekik egyszer vissza te is valamit. Mikor ül a padjában, elfordulva tőled, vágd te is jól fejbe, mondd neki, hogy te hülye paraszt.

2012. jan. 27. 16:23
 6/13 A kérdező kommentje:

Nem szólnak rájuk. A Cs. Ildikóra kapta fel az egyik tanár a fejét, de az is csak annyi volt, hogy "hát ő meg ott dolgozik a szomszéd faluban". Ez a suli Borsod megyében van egy nagyon kicsi faluban.

Azért, nem hagyom magam, "darázscsípéssel" szoktam az egyiknek visszavágni, de annyit mond, hogy "áááá, ez fáájt", és folytatja tovább.

Ha meg úgy tenném, ahogy mondod, kedves utolsó, akkor meg rám fognák, hogy én kezdtem, és hogy nekik okuk van onnantól kezdve bármire...

2012. jan. 27. 19:39
 7/13 anonim ***** válasza:
szia mondhatunk mi barmit, attol meg nem lesz jobb neked a helyzet. sajnos ezt az idoszakot at kell veszelned nem tart soka es utana uj suli, uj elet... tanulj jol magaddal foglalkozz es probalj meg kiszabadulni egyetemre a sotet faludbol es hagyd a hatad mogott ezeket a parasztokat.
2012. jan. 27. 21:58
 8/13 A kérdező kommentje:
Az lesz. :D
2012. jan. 28. 00:39
 9/13 anonim ***** válasza:

Hát én kb. rájuk borítanám a padot és leosztanám mindet, vagy verd meg valamelyiket.

Nekem is azt mondták, ne foglalkozzak velük, majd abba hagyják, de 4évig folyamatosan csesztettek (középsuliban). végül már pszichiáterhez fordultam mert szociális fóbiám alakult ki miattuk.

Ülj le anyuddal beszélni, és mond el neki mire készülsz, vagy az osztályfőnöknek is mondhatod, ha nem szól rájuk akkor te fogod rendbe tenni őket. Ja igen beszélhetsz a bátyáddal is a dologról.

2012. jan. 29. 15:42
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi! :D
2012. jan. 29. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!