Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha nincs egy...

Mit csináljak ha nincs egy igazi barátnőm, barátom se?

Figyelt kérdés

Mostanság annyira egyedül érzem magam. A párom próbálja tartani bennem a lelket,de mégis kivagyok attól hogy nincs kivel lógnom,nincs kivel szórakozzak,nem hív senki sehova. A párom barátaival nem valami közeli a viszonyom mert ők amolyan "menjünk b-sszunk be,sz-rjunk le mindent" típusú srácok,én meg sokat olvasok,környezetvédő vagyok,a sport és a kozmetikum készítés a hobbim,szóval nem egy típus vagyunk. Nem tudom jól érezni magam az ő bulijaikon,és egyáltalán,mostanság már sehol se érzem jól magam csak ha futni megyek mert akkor egyedül vagyok. Ugyanakkor rettentő fájdalmasan érint az hogy látom közösségi oldalakon a páromék képeit hogy így buliztak,úgy milyen jól érezték magukat.

Egyszer már voltam ilyen helyzetben,sőt,de akkor valahogy megoldódott az egész,meg könnyebben vettem a dolgokat. Most meg úgy érzem hogy már rég kicsúsztam abból az időből amikor a nagy,életre szóló barátságok kötődnek,már mindenkinek van egy legjobb barátja és ha belegebedek,akkor is csak egy sokadrangú haver lehetek. Lehet hogy önzőnek tűnök,de akkor is,annyira szeretnék egy legjobb barátnőt akinek én vagyok az első,és ő nekem szintén :(

Bocsi hogy novellát írtam,de ki kellett adnom magamból ami nyomasztott.

17/L

2012. jan. 22. 21:41
 1/8 anonim ***** válasza:

"már mindenkinek van egy legjobb barátja"

Nem hinném. Barátnőt meg keress. Csak van akivel tudsz barátkozni. Lehet nem annyira mint szeretnéd, de ha keressel az jobb lesz.

2012. jan. 22. 21:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Próbálkozom,de lekoptatnak,kullogni és pitizni a figyelmükért meg kicsit megalázó lenne számomra. Pedig nem vagyok bunkó,vagy sötét,nincs semmi extrán idegesítő tulajdonságom és torz gnóm se vagyok,hogy undorodjanak tőlem.
2012. jan. 22. 21:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Hol laksz?

18/L

2012. jan. 22. 21:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is így jártam:( Jóvl túl vagyok a korodon, és megnyugtatlak, jönnek még jó barátságok, az a naagy BARÁTNŐ, viszont nem biztos, nekem sem lett... De lett rengeteg értékes ember, akiket mai napig felhívhatok, ha gondom van. De ezekért is tenni kell, mindenütt légy nyitott, kedves, ismerkedj, szorgalmazd a közös szórakozásokat, stb Járj olyan helyekre, ahol azonos érdeklődésű emberek vannak, ilyesmi.
2012. jan. 22. 21:56
 5/8 anonim ***** válasza:
És válaszolj 21.53-nak:))
2012. jan. 22. 21:57
 6/8 Mirk ***** válasza:

Van párod, egy jó kapcsolat megléte esetén nem biztos, hogy kellenek barátok...

De ha neked kell, akkor szerezz egyet. Ismerkedj, akár neten is, keresgélj. Chat, fórumok, stb.

2012. jan. 22. 22:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is nagyon hasonló helyzetben vagyok. Ha gondolod, nekem írhatsz üzenetet. =)

20 éves vagyok és Budapesten lakom (nő vagyok =) )

2012. jan. 22. 23:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Kedvesek vagytok :) Én Győr közelében lakom,de utazgatok rendszeresen Budapestre :)
2012. jan. 23. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!