Mit csináljak ha nincs egy igazi barátnőm, barátom se?
Mostanság annyira egyedül érzem magam. A párom próbálja tartani bennem a lelket,de mégis kivagyok attól hogy nincs kivel lógnom,nincs kivel szórakozzak,nem hív senki sehova. A párom barátaival nem valami közeli a viszonyom mert ők amolyan "menjünk b-sszunk be,sz-rjunk le mindent" típusú srácok,én meg sokat olvasok,környezetvédő vagyok,a sport és a kozmetikum készítés a hobbim,szóval nem egy típus vagyunk. Nem tudom jól érezni magam az ő bulijaikon,és egyáltalán,mostanság már sehol se érzem jól magam csak ha futni megyek mert akkor egyedül vagyok. Ugyanakkor rettentő fájdalmasan érint az hogy látom közösségi oldalakon a páromék képeit hogy így buliztak,úgy milyen jól érezték magukat.
Egyszer már voltam ilyen helyzetben,sőt,de akkor valahogy megoldódott az egész,meg könnyebben vettem a dolgokat. Most meg úgy érzem hogy már rég kicsúsztam abból az időből amikor a nagy,életre szóló barátságok kötődnek,már mindenkinek van egy legjobb barátja és ha belegebedek,akkor is csak egy sokadrangú haver lehetek. Lehet hogy önzőnek tűnök,de akkor is,annyira szeretnék egy legjobb barátnőt akinek én vagyok az első,és ő nekem szintén :(
Bocsi hogy novellát írtam,de ki kellett adnom magamból ami nyomasztott.
17/L
"már mindenkinek van egy legjobb barátja"
Nem hinném. Barátnőt meg keress. Csak van akivel tudsz barátkozni. Lehet nem annyira mint szeretnéd, de ha keressel az jobb lesz.
Van párod, egy jó kapcsolat megléte esetén nem biztos, hogy kellenek barátok...
De ha neked kell, akkor szerezz egyet. Ismerkedj, akár neten is, keresgélj. Chat, fórumok, stb.
Én is nagyon hasonló helyzetben vagyok. Ha gondolod, nekem írhatsz üzenetet. =)
20 éves vagyok és Budapesten lakom (nő vagyok =) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!