Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha a testvéreteket nem hívták...

Ha a testvéreteket nem hívták elmennétek nélküle?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit tegyek. Hivatalosak vagyunk párommal egy buliba, ahova szeretnék elmenni, mert már arra sem emlékszem mikor voltam utoljára táncolós helyen. A probléma csak az, hogy a hétvégéket álatlában a nővéremmel együtt töltjük. Miután ugynins szakított a barátjával (pár éve) nem akartam, hogy egyedül legyen így elhívtam magammal és azóta, mindig velünk van, bekerült a baráti körünkbe.. Csakhogy többen nem igazán kedvelik. Ezt mindig is éreztem, de nem akartam neki mondani. Most mit tegyek? A házigazda kikötötte, hogy ő nem jöhet. Szeretem őt, de mostanában kissé eltávolodtunk egymástól, hogy nem járok bulizni, inkább a párommal vagyok. Szeretnék elmenni a buliba, de mit mondjak neki? (muszáj valamit, mert délután jön haza/szüleink háza/ és kérdezni fogja mit csinálunk este..)
2012. jan. 27. 09:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem a testvéremet.Ha egy olyan buliba hívnának ahol külön kikötik,hogy a testvérem nem jöhet,akkor köszike,de én sem megyek.(bár az én tesóm,nem ennyire ragaszkodós,és van azért külön életünk)
2012. jan. 27. 09:41
 12/19 anonim válasza:
10 éves XD
2012. jan. 27. 09:42
 13/19 anonim válasza:
09:41 ott a pont
2012. jan. 27. 09:43
 14/19 anonim ***** válasza:

De ha meg nem megy el, mondván a nővére nincs meghívva, akkor meg lehet, hogy a kérdező párja fog besérülni.

Egyszerűen mondd azt, hogy kettesben szeretnétek elmenni a pároddal valahova. Nem lehet akkora tahó, hogy így is veletek akar majd menni.

És még egy jótanács a végére:

Eddig a nővéreddel együtt mentél a baráti társaságodba. Mivel a nővéredet nem szeretik, már csak téged hívnak. Ha kötöd az ebet a karóhoz, hogy márpedig te nem mész oda, ahova a nővéredet nem hívják, akkor egy idő után már téged sem fognak hívni. (Arról nem is beszélve, hogy a párod meddig fogja ezt tolerálni.)

Eljön még a nap, amikor majd sülve-főve együtt lehetsz a nővéreddel, mert kiközösítenek mindenhonnan. Ha ő meg bepasizik, akkor ki tudja fog-e veled így törődni. Egyedül maradhatsz, mint a kisujjad.

Szóval ne adj fel senkit a nővéred miatt.

31N

2012. jan. 27. 09:48
 15/19 A kérdező kommentje:
25 éves. Igen, sokszor otthon maradtam már vele, bár a legtöbb esetben inkább ő akar elmenni valahová és én megyek vele, holott maradnék inkább otthon. Hát valószínűleg összeszedem a bátorságom és megmondom neki. Csak itt rajtunk kívül, ezen a társaságon kívül senkit nem ismer, vagy nincs jóba velük. Van most egy barátja (egy fiatal 20 éves srác, őt is szokta mostanában magával hozni) csak ő meg túl gyerek és mellette unatkozik.. De ez már egy másik túl hosszú történet..:) Mindenesetre hátha ma este inkább vele lenne..:) Köszönöm a válaszokat, azt hiszem sikerült dűlőre jutnom.
2012. jan. 27. 09:50
 16/19 A kérdező kommentje:
A párom már besokalt rég. próbált már beszélni is a nővéremmel, de ő csak viccet csinált a dologból, azt hitte nem gondolja komolyan a párom, mikor azt mondta neki, hogy nőjön föl. Ő mindenképpen szeretne menni és menni is fog.
2012. jan. 27. 09:52
 17/19 anonim ***** válasza:
És mit fog csinálni 30 évesen, komplett dühkitörést produkál ha nem az van amit ő akar...
2012. jan. 27. 10:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Azok alapján, amit mondtál, emgértem, miért nem hívták a nővéredet.
2012. jan. 27. 16:29
 19/19 anonim ***** válasza:

Én is csak azt tudom mondani, amit már írtak előttem.

Majd írd meg, hogy reagált.

2012. jan. 27. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!