Ha a testvéreteket nem hívták elmennétek nélküle?
De ha meg nem megy el, mondván a nővére nincs meghívva, akkor meg lehet, hogy a kérdező párja fog besérülni.
Egyszerűen mondd azt, hogy kettesben szeretnétek elmenni a pároddal valahova. Nem lehet akkora tahó, hogy így is veletek akar majd menni.
És még egy jótanács a végére:
Eddig a nővéreddel együtt mentél a baráti társaságodba. Mivel a nővéredet nem szeretik, már csak téged hívnak. Ha kötöd az ebet a karóhoz, hogy márpedig te nem mész oda, ahova a nővéredet nem hívják, akkor egy idő után már téged sem fognak hívni. (Arról nem is beszélve, hogy a párod meddig fogja ezt tolerálni.)
Eljön még a nap, amikor majd sülve-főve együtt lehetsz a nővéreddel, mert kiközösítenek mindenhonnan. Ha ő meg bepasizik, akkor ki tudja fog-e veled így törődni. Egyedül maradhatsz, mint a kisujjad.
Szóval ne adj fel senkit a nővéred miatt.
31N
Én is csak azt tudom mondani, amit már írtak előttem.
Majd írd meg, hogy reagált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!