Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi kell ahhoz hogy én valódi...

Mi kell ahhoz hogy én valódi goth legyek?

Figyelt kérdés
Öltözködés, vallás, zenei stílus, viselkedés, minden érdekelne... ugyan goth-nak vallom magam, de igazából nem tudok róluk mindent... Miként élnek a goth-ok, kik ők valójában, mitől azok akik? Remélem valaki tud nekem érthető választ adni, mert sok olyan dokumentumot olvastam, amik egymást cáfolják több dologban... Ha valaki megmondaná a választ megköszönném :)
2012. jan. 26. 15:55
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Utolsó: Hát nem lesz nehéz kitűnni, a sok house-od k*csög közül XD
2012. aug. 14. 20:23
 22/22 anonim válasza:
100%
Igen nem szeretjük megmagyarázni kik vagyunk, hisz emberek vagyunk. Akik írják ezeket a honlapokat stb. azoknak a 95 százaléka olyan aki azt sem tudja mi az a gothic.... Minden esetre ha te tényleg úgy érzed akkor olvass utána a festészet, irodalom stb.-nek. Sok sikert. Amúgy kérdésedre válaszolva, nem lehet egy dolgot mondani. Van aki ilyen van aki olyan van aki kedves, van aki bunkó. Amúgy ha tényleg úgy gondolod akkor ne érdekeljen mások véleménye
2014. jan. 3. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!