Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért alszanak a nők a családb...

Miért alszanak a nők a családban melltartóban? Mások meg meztelenül vagy pizsiben minek a melltartó éjjel miért kell megtartani?

Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 10:55
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
72%

volt egy hülye osztálytársam középiskolában, az merevítős melltartóban aludt, napközben meg kettőt (!) vett fel, mert gyakorlatilag fóbiája volt a lógó melltől. Pedig nem is voltak nagy mellei (75B és ezzel sztem sokat is mondtam), szerintem ez már beteges volt nála.

Én itthon melltartó nélkül mászkálok, mivel nekem ez így kényelmes. Aludni aludtam már benne, de nem volt jó érzés! Ha munkába, egyetemre, vagy sportolni megyek, mindig viselek, de azért tényleg nem kellene egy nőt sem lepontozni, hogy otthon a saját kényelmének megfelelően esetleg cicifix nélkül éldegél.

Az exem is jobban szerette ha nem volt rajtam, ha meg éjszakára vettem volna fel, lehet, hogy ki is vág az ablakon (álmában mindig "eltévedt a keze" :P, szerintem nem örült volna ha csak a legújabb csipkecsodámat markolászhatja a sima bőröm helyett).

2012. jan. 26. 13:35
 32/41 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem meg szokás kérdése. Én pl. melltartóban és bugyiban alszom. Nekem így jó. 80DD, tehát nem kicsi a mellem és így érzem jól magam. Lehet nullázni. :)
2012. jan. 26. 13:54
 33/41 anonim válasza:
88%
Nekem kényelmetlen lenne melltartóban aludni. Éppen elég napközben! 90 F-es a méretem, már egy emelettel lejjebb van, mint néhány éve, mert majdnem 2 évig szoptattam:-(
2012. jan. 26. 14:10
 34/41 anonim ***** válasza:
45%
szerintem a kérdező pontoz le.
2012. jan. 26. 14:14
 35/41 anonim ***** válasza:
40%

31-es válaszoló vagyok, és mi a francért kellett lepontozni??? Teljesen értelmes választ adtam! Nem volt bántó, személyeskedő vagy ilyesmi. A kérdező pártját fogom a véleményemmel ráadásul, szóval biztos nem ő volt.

Ennyire nehéz elfogadni más véleményét? Még ennyi ostoba libát! Aludjatok csak melltartóban, lehetőleg merevítősben, hadd szorítsa el a vérkeringést a melletek alatt még éjjel is. Ennyire nem tudjátok elfogadni a testeteket természetes mivoltában, fedetlenül? Még alvás közben sem? Mert le merném fogadni, hogy a probléma baromira sok mindenkinél itt kezdődik: hogy a nem push-upolt, nem a legújabb divatos fehérneműbe csomagolt, pucér testüket sokan annyira rondának tartják, hogy még éjjel se válnak meg a hülye ruhadaraboktól.

Ennyi erővel aludjatok kosztümben, ne hálóingben, mert az hogy néz ki? És adjatok nulla pontot, nyugodtan, most lehet, mert tudom hogy durva voltam, de az agyamra megy a sok idióta, aki nem képes más véleményt elfogadni. A 31. számú hozzászólásomban semmi sértőt nem írtam arra, aki másképp vélekedik mint én (kivéve a volt osztálytársnős sztorit, de azzal inkább egy szélsőségre akartam felhívni a figyelmet, és az a buta csaj tényleg kettő db melltartót vett fel napközbenre...)

2012. jan. 26. 16:37
 36/41 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy ismerősöm, aki éjjelre sem vette le a melltartót. Félt, hogy megereszkedik neki. Pedig nem is volt nagy melle.
2012. jan. 26. 20:50
 37/41 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem az utolsó bekezdés miatt pontoztak le, 31-es.

Abba bele lehet magyarázni, hogy lenézéssel viseltetsz a melltartósok iránt, hisz te jó asszonyka módjára cicit kínálsz, nem csipkét.

Mondjuk nekem a "kivág az ablakon" nem tetszett, lehet, hogy viccesnek szántad, számomra ijesztő.

Nem a véleménnyel van baj, hanem a lenézéssel, a másik el nem fogadássával, a célozgatásokkal, hogy te jobb vagy.

És mindezt melltartó nélkül írtam.

2012. jan. 26. 23:42
 38/41 anonim ***** válasza:
66%

jaj lányok itt mindenki le van pontozva az is aki abban alszik az is aki nem.

még én is aki a kérdezőt kérdezem szólj hozzánk gyarló lányok -hölgyek -asszonyokhoz hol vagy és miért pontozol le??

és te kéredző miben alszol gatyában mert pasi vagy???????

2012. jan. 27. 13:43
 39/41 anonim ***** válasza:
95%
Mivel azok is le lettek pontozva, akik melltartóban alszanak, meg azok is, akik nem, szerintem az a baj, hogy a pontozó kóros álmatlanságban szenved, és ezért frusztrált, ha valaki más ALSZIK egyáltalán. :D
2012. jan. 27. 13:44
 40/41 anonim ***** válasza:

31-es vagyok, már a második kommentem megírása előtt is harmincvalahány százalékon álltam. Meg is lepődtem a javult álláson. Egyébként én magam senkit sem pontoztam le, attól függetlenül, hogy elég buta dolognak találom a melltartóban alvást (kivéve pl. egészségügyileg indokolt esetben, kényelmetlen, fáj, szoptatás, stb.). Nagyon sajnálom azoknak az eltorzult szépségideálját, akik szerint a csipkébe bújtatott, feltolt mellek szexisebb látványt nyújtanak, mint a csupasz cicik, és még alvás idejére se hajlandók erről lemondani.

Természetesen az utcára ki se lépek melltartók nélkül, de aki önbizalomhiány miatt nem hajlandó levenni alvás idejére sem, azzal szerintem valami nem oké!

2012. jan. 27. 21:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!