(Azt tudnám megérteni, miért pontozott le valaki..?!)
2012. jan. 26. 11:44
22/41 anonim válasza:
Én se tudnám elképzelni hogy melltartóban aludjak,pedig nekem is elég nagy a mellem.
2012. jan. 26. 11:47
23/41 anonim válasza:
Palm:
engem is folyton lenulláz valaki pedig se nem vagyok bunko se nem adok hülye tanácsokat.vagy megfogadja vagy nem ez nem ér nullát...van itt valaki biztos akinek ez a hobbyja.de legalább állna elénk hogy én vagyok és ezért csinálom...
2012. jan. 26. 11:53
24/41 anonim válasza:
Látom valaki imád melltartóban aludni, mert mindenkit lepontoz, akinek más a véleménye.
Ha lehet javasolni, na egyet vegyél fel, hanem többet, így biztos a hatás.
2012. jan. 26. 12:02
25/41 anonim válasza:
Kérdező, azt nem értem, ez miért zavar téged. Valami kis perverz vagy?
2012. jan. 26. 12:12
26/41 anonim válasza:
Aki nem visel éjszaka melltartót azt mi a francért kell lepontozni????
2012. jan. 26. 12:26
27/41 anonim válasza:
Én alapjáraton nem szeretem a melltartót. Az az egyik ruhadarab amit rögvest leveszek ha hazaérek. Az hogy aludjak is benne, számomra kizárt!
2012. jan. 26. 12:27
28/41 anonim válasza:
nálunk sem alszik senki melltartóban.
a barátomnak is jobb ha éjszaka benyúl a pizsim alá és nem kell kotorászni a melltartó miatt.
na meg nem is egészséges
a pontozás meg nem érdekeljen senkit!
2012. jan. 26. 12:31
29/41 anonim válasza:
E-95a méretem szoptatok és ha nem hordanám kb.agyonnyomna éjjel,meg ha egy evést kihagy a babám spiccel folyik...stb úgyhogy melltartóba való betétet kell használnom. de amint leszokik egy kicsit tejről akkor már nem hordom,meg előtte sem hordtam.
2012. jan. 26. 12:56
30/41 anonim válasza:
utálom a melltartót, itthon sem hordok. Szülés előtt peckesen álltak, azért, szülés után meg már tök mindegy volt, mert lógnak, nem segít azon már, csak a szike.
Ha elmegyek itthonról, csak akkor veszek, mert lényegesen jobban mutatok, ha tartja őket valami.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!