Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért alszanak a nők a családb...

Miért alszanak a nők a családban melltartóban? Mások meg meztelenül vagy pizsiben minek a melltartó éjjel miért kell megtartani?

Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 10:55
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
76%
(Azt tudnám megérteni, miért pontozott le valaki..?!)
2012. jan. 26. 11:44
 22/41 anonim ***** válasza:
49%
Én se tudnám elképzelni hogy melltartóban aludjak,pedig nekem is elég nagy a mellem.
2012. jan. 26. 11:47
 23/41 anonim ***** válasza:
67%

Palm:

engem is folyton lenulláz valaki pedig se nem vagyok bunko se nem adok hülye tanácsokat.vagy megfogadja vagy nem ez nem ér nullát...van itt valaki biztos akinek ez a hobbyja.de legalább állna elénk hogy én vagyok és ezért csinálom...

2012. jan. 26. 11:53
 24/41 anonim ***** válasza:
41%

Látom valaki imád melltartóban aludni, mert mindenkit lepontoz, akinek más a véleménye.

Ha lehet javasolni, na egyet vegyél fel, hanem többet, így biztos a hatás.

2012. jan. 26. 12:02
 25/41 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező, azt nem értem, ez miért zavar téged. Valami kis perverz vagy?
2012. jan. 26. 12:12
 26/41 anonim ***** válasza:
90%
Aki nem visel éjszaka melltartót azt mi a francért kell lepontozni????
2012. jan. 26. 12:26
 27/41 anonim válasza:
88%
Én alapjáraton nem szeretem a melltartót. Az az egyik ruhadarab amit rögvest leveszek ha hazaérek. Az hogy aludjak is benne, számomra kizárt!
2012. jan. 26. 12:27
 28/41 anonim válasza:
91%

nálunk sem alszik senki melltartóban.

a barátomnak is jobb ha éjszaka benyúl a pizsim alá és nem kell kotorászni a melltartó miatt.

na meg nem is egészséges

a pontozás meg nem érdekeljen senkit!

2012. jan. 26. 12:31
 29/41 anonim ***** válasza:
60%
E-95a méretem szoptatok és ha nem hordanám kb.agyonnyomna éjjel,meg ha egy evést kihagy a babám spiccel folyik...stb úgyhogy melltartóba való betétet kell használnom. de amint leszokik egy kicsit tejről akkor már nem hordom,meg előtte sem hordtam.
2012. jan. 26. 12:56
 30/41 anonim ***** válasza:
42%

utálom a melltartót, itthon sem hordok. Szülés előtt peckesen álltak, azért, szülés után meg már tök mindegy volt, mert lógnak, nem segít azon már, csak a szike.

Ha elmegyek itthonról, csak akkor veszek, mert lényegesen jobban mutatok, ha tartja őket valami.

2012. jan. 26. 13:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!