Miért alszanak a nők a családban melltartóban? Mások meg meztelenül vagy pizsiben minek a melltartó éjjel miért kell megtartani?
nagy mellei vannak és mégse alszok melltartóban, mert nagyon kényelmetlen lenne
akinek nagy a melle az legyen akárhány éves annak egy kicsit meg van ereszkedve, tök mindegy mit csinál vele vagy hogyan alszik akkor is olyan marad
El tudom képzelni, hogy valakinek olyan nagy, hogy kényelmesebb valami merevítő (fém) nélküli puha pamut melltartóban aludni. Én a 75b-mmel nem aludnék melltartóban, mert sokkal kényelmesebb néha kiszabadulni belőle. :)
Úgyhogy pizsiben vagy hálóingben alszom.
El nem tudnám képzelni, hogy melltartóban jót és pihentetőt aludjak. Én itthon sem veszek fel soha, csak ha megyek valahová és ha hazaérek, az az első, hogy rángatom le magamról, főleg nyáron.
Akármilyen jó minőségű is egy melltartó, hosszabb távon olyan, mint egy fém-ketrec.
Ha nincs benne merevítő, szinte semmit nem használ, ha pedig van, akkor kényelmetlen.
Ez bizonyos kor után szükséges rossz, de nekem csak akkor, ha közösségbe megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!