Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért alszanak a nők a családb...

Miért alszanak a nők a családban melltartóban? Mások meg meztelenül vagy pizsiben minek a melltartó éjjel miért kell megtartani?

Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 10:55
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
33%
Én 59 évesen sem hordok melltartót soha nem is hordtam kivéve ha alkalmi ruhát veszek fel és a mellem még mindig olyan feszes hogy sok 20 éves megirigyelhetné.Mindig mindenhol rácsodálkoznak /orvosnál/ ha le kell vetkőzzek.
2012. jan. 26. 11:16
 12/41 anonim ***** válasza:
79%
Ökörség ennyire nagy ügyet csinálni a mell lógásból. Fiatalnak kemények nem lógnak idősödik, szül 1-2 gyereket természetes, hogy megereszkednek akár mit csinálsz neki. Egészséges legyen az a fontos. Az a férj vagy társ aki ezért szuszkálja a társat azt el kell zavarni.
2012. jan. 26. 11:19
 13/41 anonim ***** válasza:
69%
Én egy bugyiban alszok csak. Ha fázok hálóing vagy pizsi... Éjjel azért alszanak sokan melltartóban mert a cicijük nagy és kényelmesebb ha nem lóg.
2012. jan. 26. 11:24
 14/41 anonim ***** válasza:
92%
2 gyereket szültem.Lógnak sajna a melleim a szoptatástól,de éjszakára nem hordok melltartót,nappal igen mert úgy kényelmesebb meg szebb.De éjszaka nem el se bírnám viselni.Amíg szoptattam addig kénytelen voltam éjszakai is használni,az maga volt a kínszenvedés.
2012. jan. 26. 11:27
 15/41 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudom, én nem tudnék melltartóban aludni mert marha kényelmetlen.
2012. jan. 26. 11:31
 16/41 anonim ***** válasza:
41%
az 59 éves válaszolónak: mi a titkod ?:))))
2012. jan. 26. 11:31
 17/41 anonim ***** válasza:
92%

nagy mellei vannak és mégse alszok melltartóban, mert nagyon kényelmetlen lenne

akinek nagy a melle az legyen akárhány éves annak egy kicsit meg van ereszkedve, tök mindegy mit csinál vele vagy hogyan alszik akkor is olyan marad

2012. jan. 26. 11:33
 18/41 anonim ***** válasza:
63%

El tudom képzelni, hogy valakinek olyan nagy, hogy kényelmesebb valami merevítő (fém) nélküli puha pamut melltartóban aludni. Én a 75b-mmel nem aludnék melltartóban, mert sokkal kényelmesebb néha kiszabadulni belőle. :)

Úgyhogy pizsiben vagy hálóingben alszom.

2012. jan. 26. 11:34
 19/41 anonim ***** válasza:
18%
Nálunk mindenki meztelenül alszik. Fiam 20 éves, lányom 18 ők is, ezt szoktuk meg és nem zavar senkit. Néha éjszakára ott van a lányom udvarlója Őt sem zavarja. Így a leg kényelmesebb.
2012. jan. 26. 11:39
 20/41 anonim ***** válasza:
47%

El nem tudnám képzelni, hogy melltartóban jót és pihentetőt aludjak. Én itthon sem veszek fel soha, csak ha megyek valahová és ha hazaérek, az az első, hogy rángatom le magamról, főleg nyáron.

Akármilyen jó minőségű is egy melltartó, hosszabb távon olyan, mint egy fém-ketrec.

Ha nincs benne merevítő, szinte semmit nem használ, ha pedig van, akkor kényelmetlen.

Ez bizonyos kor után szükséges rossz, de nekem csak akkor, ha közösségbe megyek.

2012. jan. 26. 11:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!