Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tényleg úgy kell viselkedni...

Tényleg úgy kell viselkedni egy teázóban a párommal, mintha otthon, az ágyban lennénk?

Figyelt kérdés

Tegnap párommal elmentünk egy teázóba. Nagyon nyugis, füstmentes hely. A lenti részen ültünk le, nem sokkal utánunk jött egy fiatal pár, kb 16 évesek lehettek.

Elkezdték nyalni-falni egymást, de olyan hevesen, hogy kellemetlenül éreztem magam, és ahogy körbenéztem, nem csak én. Mindenki nagy szemekkel nézett rájuk, ők meg csak nevettek, mert azt hitték, hogy hű de menők. Egy idő után kértem páromat, hogy üljünk háttal, mert engem tényleg nagyon zavar. Nem simán csókolóztak, a srác félig ráfeküdt a lányra, a pólója alatt nyúlkált, a lány lovagló pózba ült rá a srácra, stb.

Amikor a pincérnő lejött, akkor valahogy mindig szétrebbentek, és nem látta, hogy mit művelnek. Egyszer csak azt vettem észre, hogy a fiú feje kopog a falon, olyan hevesen csókolóznak (remélem az volt) és utána hallottam is a cuppogó hangokat. Ez annyira kiakasztott, hogy tényleg, teljesen normálisan szóltam nekik, hogy "Ne haragudjatok, de szerintem ezt nem itt kellene." Az volt a válasz, hogy húzzak a náthásba... Felmentem és szóltam a pincérnőnek, hogy van egy kis gond. Lejött, és finoman közölte velük, hogy ez nem ide való, csinálják otthon. A kiscsaj majdnem nekem jött, hogy én hogy képzelem ezt, olyan dolgokat vágott a fejemhez, hogy csak pislogtam.

Szerintetek jogosan szóltam? Én úgy érzem, hogy igen, és a párom is és a többi vendég is ezt mondja, de azért meglepett a kislány reakciója, hogy ezek után még ő esett nekem...

23L

2012. jan. 25. 22:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Otthon biztos nem szabad nekik, ezért estek egymásnak. De nektek volt igazatok, nehogy már végig kelljen mozizni, ahogy pettingelnek, vagy sőőt...
2012. jan. 25. 22:20
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Jogosan szóltál - az általánosan elfogadott normarendszer szerint.

Szerintem meg ha piálni (nem hagytam ki betűt, az alkoholizálásra gondoltam) lehet egymás előtt, akkor csókolózni, pettingelni, szeretkezni miért ne szabadna? Inkább tettetek volna ti is így a pároddal. :P

Lehet lepontozni.

2012. jan. 25. 22:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg van különbség egy raveparty és egy teázó között.

Utóbbi direkt egy olyan profilú hely, ami csendes és nyugodt, tényleg kikapcsolni járnak oda az emberek. Szóval ott a nyálpingpong bunkó dolog, a ravepartyn nem.

Amúgy a p*csa csak ugatott, hangember az ilyen.

2012. jan. 25. 22:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Azért szerintem van különbség az alkoholizálás, meg a petting-szeretkezés között. Nem gondolod?
2012. jan. 25. 22:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy jogosan szóltál! Akinek viszket, az húzzon haza és ott tegyen ami jólesik, de nyilvános helyen próbálja már meg mindenki kultúrembernek tettetni magát, még ha nyilvánvalóan nem is az..
2012. jan. 25. 23:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Van hát. Én sokkal jobban szeretek szeretkezni.
2012. jan. 26. 00:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is teljesen jogosan szóltál. A kiscsaj meg csak azért pampogott neked, mert nem hitte volna, hogy tényleg szólni fogsz a pincérnőnek, valószínűleg rájött, hogy igazad volt, csak hát ugye nem tanították meg rá, hogy ezt beismerje, inkább elkezdett hőbörögni, azt könnyebb.
2012. jan. 26. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!