Miért van annyi elmagányosodott fiatal aki Szilveszterkor otthon ül, mert nincs társasága?
Figyelt kérdés
2011. dec. 31. 19:31
2/24 anonim válasza:
Nekem szimplán nincs kedvem bulizni, meg semmihez, és jövő héten 3 nehéz vizsgám is lesz. Amúgy lenne társaságom, de ez most így alakult.
4/24 A kérdező kommentje:
29/F Laci te vagy az? :D
2011. dec. 31. 19:38
5/24 anonim válasza:
nekem van társaságom,de idén nem tartunk bulit,úgy döntöttünk,hanem helyette 2 hete voltunk egy nagy koncerten,az volt a szilvszter,sose fogjuk elflejteni
6/24 anonim válasza:
ezt inkább az állítólagos barátaimtól kellene megkérdezni, hogy ha én nem ihatok alkoholt, akkor már bulizásra sem vagyok jó?de mindegy, úgyis vizsgáim lesznek a héten
7/24 anonim válasza:
Nincsenek barátaim, nem hívott el senki! Tv-zek, gépezek és alszom!
8/24 anonim válasza:
A szilveszter még nem garancia a jó bulira. Nekem szinte az összes felejthető volt. Mellesleg már öregnek "látom" magam a bulikban
27/L
10/24 anonim válasza:
nem hívott senki :( mondjuk szerintem amúgy se lehetek egy jó társaság, mert nem szeretek és nem tudok táncolni és inni se szeretek ...
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!