Miért van annyi elmagányosodott fiatal aki Szilveszterkor otthon ül, mert nincs társasága?
Nekem nincsenek barátaim nincs meg az a társaság akikek bulizhatnék. Visszahúzódó típus vagyok aki nehezen ismerkedik.
19/F
Poén most így ahogy gondolkozom hogy 17 évesen írtam a naplómba, hogy "De ciki hogy itthon ülök szilveszterkor, majd remélem jövőre egy buliban leszek ilyenkor" És elmúltam 21 is, de még mindig így töltöm a szilvesztert :D
A különbség annyi, hogy már nem tartom cikinek. Hogy miért van így? Év közben sem járok bulizni soha, nincsenek barátaim. Amíg lettek volna "elüldöztem" őket, most meg már nincs...
Mert nem szeretem az embereket. Szex, pia, drog, vagányság, riszálás, rongyrázás, pénz, mind kiábrándító számomra, s mostanában minden embert ezek a dolgok hajtanak, s ebből a legtöbb egy buliban lelhető fel...
Utálom a mai emberek nagy részét.
Emellett dolgoztam ma, fáradt vagyok, s van egy kisbabám is, akit nincs szivem itthon hagyni. Szar anyámnak érezném magam, ha fognám, lepasszolnám anyámnak, én meg elmennék bulizni. Illetve a párom sajnos messze van, amúgy is vele érezném csak igazán jól magam...
Ülök itthon, szüleimmel, megvárom az éjfélt, koccintunk, s fekszem le aludni. Közben beszélgetek párommal a neten :)
Szóval több oka van, hogy magányosan dekkolok itthon.
De miről is szól a szilveszterezés? Részegedésről, party-ról, petárdázásról, riszálásról... én az ilyet nem szeretem.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!