Támogatnád az országban olyan keresztény egyházak által szervezett táborok létesítését, ahol a vallás tanításai és a megtérés segítségével homoszexuális és biszexuális embereket átnevelnének heteroszexuálissá?
Vagy tényleg agymosott, vagy csak szeret a konzervatív vallási nézetekkel trollkodni, mint én régen. Azért vagyok csak 70% :D
Amúgy próbáljátok ki, nagyon jó móka. ;)
NEM
inkább az olyan táborokat helyezném előnybe, ahol a keresztényeket nevelik át normális emberré....vagy beengedik őket egy csoport kiéhezett b*zi közé, és szembesülnek a félelmükkel. ha nem állnak helyt, nem megy a "normálissá válás", akkor máglyahalál....
Vidiripi
hiyarant ,miért milyen a normális ember?
Vidiripi
"Láttál géneket? Akkor honnan veszed, hogy vannak és az egész nem-e egy liberális agymenés, hogy az emberek természetes dolognak vegyék a gonosz és züllött viselkedést?"
Kedves kérdező!
Géneket én sem láttam viszont volt hogy néztem a Kék fényt. Ott beszéltek arról hogy a gének segítségével azonosítottak bűnözőket vagy épp egy nagyon régi holttestet. Meg hallottam olyat is hogy a gének segítségével állapították meg hogy ki a gyerek apja. Sőt volt olyan hogy bírói döntés született genetikai bizonyíték alapján. Viszont hogy a gének mit határoznak meg egy élő emberben na az már egy másik kérdés.
Nem.
Akarva, úgymond izomból sosem lehet változni. Így is elég baj, hogy sok, magát melegnek tartó fiatal srác azért nem döbben rá arra, hogy biszexuális, mert az foglalja le az agyát, hogy muszáj változnia.
Különben is, aki egy ilyen tábort kitalál, közelítőleg annyira segghülye a témához, mint aki itt veri az arcát a genetikai háttérbe, amit valaha hallott az RTL klubon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!