Támogatnád az országban olyan keresztény egyházak által szervezett táborok létesítését, ahol a vallás tanításai és a megtérés segítségével homoszexuális és biszexuális embereket átnevelnének heteroszexuálissá?
NEM!
-egy homo
De nem azért, mert releváns információ a nemi hovatartozásm. Hanem, mert ez sértené az emberi szuverenitást.
Nem!
Mi az, hogy átnevelni? Meg egyébként is, miért pont az egyház? Foglalkozzanak inkább a pedofil papjaikkal!
Nem, mivel a homoszexualitás egy genetikai rendellenesség, és a vallásnak semmi köze ehhez. Attól senki nem lesz hetero, hogy különböző módszerekkel beléjük nevelik a másik nemhez való vonzódást.
Ha a kedves meleg barátunk meghallja, hogy a pokolra jut, akkor vagy nem érdekli, vagy gátlásos lesz, ami a személyi fejlődését megakadályozná.
Felőlem házasodhatnának is, csupán annyi elvárásom van feléjük, hogy az erkölcsi normákat tartsák be, mint ahogy ez a heteróktól is elvárható.
A vallás egy nagyon jó dolog arra, hogy jó útra nevelje az embereket, de a homoszexualitás nem nevelési kérdés, ezért én még ellenezném is az ilyen táborokat.
A nemi vonzódás nem tanítás, nevelés kérdése.
Ez van, ezt kell elfogadniuk.
Az ember nem direkt lesz meleg, a fejlődésük során rájönnek, hogy ők máshogy éreznek, más érdekli őket.
Ez egyesekben törést okozhat és lelki problémákat, egy ideig nem találják a helyüket, félnek bevallani a környezetüknek, félnek az elítélő véleményektől. Ezen nem lehet változtatni.
Ahogy te hetero vagy és ez a természetes, nahát nekik meg az.
Én nem tudnám elképzelni magam a saját nememmel, nem az én ízlésem, nincs gyomrom hozzá úgy ők sem tudják elképzelni magukat úgy egy ellenkező nemmel mert nem érdeklődnek érzelmileg irántuk. Nekem az ellenkező nem a természetes, nekik a sajátjuk.
Hiába is erőlködnek. Nem fog menni.
Néhány évvel ezelőtt meg valóban volt egy orvosi hír arról, hogy találtak egy bizonyos gén módosulást ami csak a homoszexuálisoknál van jelen.
Nem kell átnevelni mert a homoszexualitás nem bűntény, és habár van néhány idegesítő b*** akik rózsaszín tollakban rázzák magukat a felvonulásokon és miattuk ítélik meg a homoszexuálisok társadalmát, azért a többség nem ilyen.
A szomszédomban egy magas rangú igazságügyis lakik a párjával. Elsőre nem is mondani meg róluk, hogy azok.
Rendesek, intelligens tanult emberek nagyon empatikusak és tudnak kulturáltan viselkedni.
Megtartják maguknak a dolgaikat a saját falaik mögött. El kell fogadni és tolerálni a másságukat mert erről aztán tényleg nem tehetnek. Persze a kamu reklám-leszbiket-melegeket nem kell alapul venni.
Senki nem lehet átnevelni mássá,mint a genetikai adottságai.
Bár ez sem egészen igaz. Ma a heterók is a szexkultúra csúcsának tartják,ha orálisan,análisan szeretkeznek,ahogyan a melegek. Pedig nem ez a természetes heterók között!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!