Szobatársprobléma mit tegyek?
Figyelt kérdés
középiskolai kollégiumban lakom, már több mint 3 éve( végzős vagyok).2 szobatársam az utóbbi időben nagyon öszzebonorálódott.Mindenhova együtt mennek. Ezzel semmi baj nincs,de csak egymáshoz képesek alkalmazkodni.Mínusz fokokban nyitott ablaknál kell aludni mert nekik melegük van.Hiába szólok hogy ne nyissa ki éjszakára az ablakot semmit nem ér. 10 óra után sem képesek halkan beszélgetni, mindig fennhangon,szóltam már nem egyszer hogy légyszi csendesebben ugyanúgy. Már erre a párhónapra nem szeretnék átköltözni, arra gondoltam hogy beszélek a nevelőmmel, de attól félek hogy ez is még csak olaj lesz a tűzre.Köszönöm az értelmes válaszokat2012. jan. 21. 16:22
1/2 anonim válasza:
a nevelőtanár azért van, h segítsen. amúgy osztálytársaid is, vagy csak szobatársak?
ha csak szobatársak, és átköltözöl valami nyugisabb szobába, akkor utána jó eséllyel nem szemétkednek veled többet.
mondd meg a nevelőnek, hogy szeretnél egy nyugisabb szobába átmenni.
2/2 A kérdező kommentje:
ők csak szobatársak.az osztályomból csak én vagyok kolis.
2012. jan. 21. 16:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!