Téged kiközösítettek a többiek a suliban?
Figyelt kérdés
nem arra gondolok, hogy egyszer vagy párszor, hanem arra, hogy akár 4-5 éven keresztül!2009. máj. 27. 19:09
11/17 anonim válasza:
igen. pont azzal az okokkal mint ahogy kérdezőt is
12/17 A kérdező kommentje:
azt hiszem, elmegyek az osztálytalálkozóra, végül is már van mit felmutatnom, nem úgy, mint sokuknak a volt osztályból. megmutatom nekik, hogy lettem valaki, aztán hazajövök. csak azt sajnálom, hogy akik mindig bántanak másokat, fel sem fogják, mit tesznek, mennyire megkeserítik mások életét, és ezzel akár a megbántott későbbi életére is hatással lehetnek.
2009. máj. 28. 13:46
13/17 anonim válasza:
oda mennék hozzájuk és arcukba röhögnék
14/17 anonim válasza:
Szia!
Engem olyan 5-6 évig semmibe vettek. Általánosban csöndes voltam és kitűnő tanuló. De csak néhány csöndesebb lánnyal voltam el, mert a többiek nem akartak velem lenni, mert nem voltam eléggé hangos, rámenős. 5-6-ig ugyanez, már a gimiben. Csöndben voltam, jól tanultam, de nem jártam márkás cuccokban, sokat olvastam és ennyi. Aztán 7-ben lett egy forduló.
Most 9-es vagyok. És egy központi figura az osztályomban. Nem tudom, hogy csináltam. Népszerűnek lenni jó... De eléggé nagy ára van. És kimerítő...
15/17 anonim válasza:
Én az általánosban lettem először kiközösítve.Folyton csak csesztettek nem csak az osztálytársak, hanem a tanárok is egyedül a töri tanár nem szidót le semmiért hanem segített ott ahol tudott meg a családom még.6-ik osztályból átmentem másik suliba ott 2 hónapig tiszta harmónia volt minden.De aztán egy cigány osztálytársam egyszer csak elkezdte a külsőmet, meg a ruhámat szidni.Én sose ártottam pedig senkinek...Inkább az a csendes háttérben megbujó a légynek sem ártó típus voltam/vok meg engem nem az ilyen hülyeségről való beszélgetések érdekelnek hanem inkbb olyasmik, hogy ki mit tervezz a jövőével kapcsolatban meg, hogy mi a véleménye egy adott dologról mindenkinek.Középsuliba félév nyugalom, de aztán már megint egy volt osztálytársam aki ugyanabba az általánosba járt ahol én kipofázta az osztálytársaimnak, hogy mikkel szekáltak, meg miket csináltak velem meg hogy miket terjesztettek rólam.pl.:Hogy mindennap a kocsmába vedelek holt részegre meg, hogy nem merek kimenni az utcára meg ilyenek... :( (Hát mondjuk az itteniekkel egyszerűen nem lehet semmi normálisról dumálni csak a barom pletykákról)Egy kissé mondjuk anti-szociálisá váltam a helyiek szemében, de ha otthon vok akkor jól érzem magam +A neten találtam haverokat akikkel el is vok. :P Azóta inkább a neten keresek haverokat meg jó normális ismerősöket akikkel lehet mindenféléről dumálni kivétel a pletykákról, mert azok engem nem érdekelnek...Azóta vegyesen érzem magam van amikor jól van amikor meg szarul...Bocsi, ha hosszú lett...
17/17 A kérdező kommentje:
végül elmentem az osztálytalálkozóra. nem volt nagy szám. sokan semmire sem vitték még. olyanok, akik egykor azt hitték, hogy ők a világ közepe.
2009. szept. 20. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!