Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a többiek? Info...

Miért ilyenek a többiek? Info lent!

Figyelt kérdés
ősz óta uj osztályba járok(közép suli) nagyon örültem hiszen a régi osztálytársaimat nem nagyon birtam , deők se engem, na suóval uj osztály, uj emberek stb. és mégis nem vagyok velük jóba, valamiért nem szeretnek pedig tök kedves vok, rendes, ellenőrzőkön segítek, mégis mindenki utál, na jó egy páran nem de akk is! ez normális???? 15/L
2011. jún. 20. 17:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem normális,engem se szeretnek,de senkinek se akarok megfelelni.Nem vagyok egyedi..vicces..stb.

15/L

2011. jún. 20. 17:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg oket,hogy miért nem szeretnek,mert valami van benned mégis csak,amiért ennyien nem szeretnek.Ez nem normális.
2011. jún. 20. 17:24
 3/8 A kérdező kommentje:

oké nem kell tulzásba vinni :D

vannak barátaim csak az osztály elég ...de kül. is jófej vagyok, humorom is van :D

2011. jún. 20. 17:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi meg csak válaszoltunk,ennyi..lehet,hogy ezért nem bírják a fejed.Ne haragudj..
2011. jún. 20. 17:35
 5/8 A kérdező kommentje:
miért "ezért"?
2011. jún. 20. 17:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Én már megis találtam a hibádat!Hamar felkapod a vizet,és kicsit beképzelt vagy!
2011. jún. 20. 17:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Sosincs olyan érzésed,hogy itt mindeni hülye,csak én vagyok helikopter?
2011. jún. 20. 17:51
 8/8 A kérdező kommentje:
nincs! és nem vok beképzelt, inkább mindent megteszek :D
2011. jún. 20. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!