Mit csinálsz amikor korán kell kelned és nem vagy álmos?
Figyelt kérdés
Nem tudtam máshova írni... A tv-n,neten kívül nem jó ilyenkor este már a net... házi praktikákat,tapasztalatokat várok. :)2012. jan. 17. 22:32
1/6 ava87 válasza:
Fekve olvasok, amíg úgy nem érzem, hogy leragad a szemem. Meg iszom valami jó meleget. Különben pl. a sör is álmosít, a komló miatt.
2/6 anonim válasza:
Fekszem becsukott szemmel és relaxálok. Néha órákig csinálom, az baromi unalmas, de legalább valamennyit pihenek addig is.
3/6 anonim válasza:
Bebújok az ágyba és olvasok..Pár oldal után már alszom is..Viszont hátránya az,hogyha nagyon jó a könyv akkor reggelig is olvasom..
4/6 anonim válasza:
Olyankor lelkiekben felkészülök rá, h másnap olyan leszek, mint a mosott sz*r. -.-"
Vagy vmi aktív mozgást végzek, amitől lefáradok és utána alszom, mint a bunda.
5/6 anonim válasza:
Ablak kitár, friss levegő be.
Vagy sétálok kint egy kicsit.
De előfordult az is, hogy hajnal egykor voltam kénytelen nekiállni jógázni, mert annyira nem tudtam elaludni. Hideg zuhany segíteni szokott.
Akkor jó a langyos tej, banán, citromfű tea. ja és esetleg ha nagyon éhes vagyok be kapok egy-két falatot, nem annyit, hogy degeszre egyem magam, csak, hogy jusson némi szénhidrát a szervezetembe, attól könnyebben álomba merülök. Ez lehet, egy vagy két karika puffasztott rizs, egy szelet párizsival, egy fél alma. Két szem MagneB6 az is lenyugtat
6/6 anonim válasza:
Ja és azt elfelejtettem, hogy a tejbe vanilliás cukrot teszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!