Mit gondoltok a kamionosokról?
én csak akkor gondolok különösebb dologra ha ott a matrica a kamionon hogy gyúlékony/veszélyes anagyot visz. és akkor gondolkozok mit vihet.
am. nem gondolok semmire
Ez annyira nem is tudom milyen. Sokan azt hiszik hogy milyen büdösek meg igénytelenek, pedig ez kevés esetben van így. Na meg láttam én már ropi kamionost is.
Sokaknak ez ugrik be egyből: [link]
tévhit :)
amikor busszal megyek valahova, és az autópályán haladunk el egy kamionos mellett akkor mindig egy nagy "sörhas" ugrik be először a képbe rögtön a szőrös kar után :D vicces, mert eddig még sosem láttam olyan kamionost, így buszból megszemlélve, akinek a hasa nem a combján pihent.
ennek ellenére nem sztereotípiázom őket, és nem is gondolom, hogy igénytelenek... hiszen ők állandóan úton vannak, a kamionban alszanak, nem tudnak hol aludni, mert sokszor a cég nem fizet neki éjszakára szállást... vagyis én úgy tudom. úgyhogy ha büdösek, akkor az azért van, de ettől még nem igénytelenek.
Büdösek, lehet ha 16 órán át (váltótárssal 2x8 óra) ülnél nyáridőben a kamionban te is az lennél.
Koszosak: igen lehet, lsd. fent.
igénytelenek, lsd 1. pont.
DE a 99%uk megkönnyebbülve zuhanyzik le mihelyst lehetőségük van rá. Emberek hol élünk??? Munka alapján ítélünk meg más embert? DOLGOZIK NEM SEGÉLYEN ÉL! Másrészt annak ellenére, hogy te nem látod át, mert azt hiszed a kávé a teszkóba terem, ő miatta tudsz élelmiszert venni.
Nekem kb. egy ocsmány, igénytelen, suttyó viselkedésű otromba alak jut róla az eszembe.
Régebben mikor még vékony voltam, és valamivel fiatalabb csak ők dudáltak rám, a normál gépkocsisofőrök nem nagyon. Pedig normálisan voltam felöltözve, csak hát nyár volt, és nem hosszúnadrág volt rajtam, és mégis. Pedig mélyen dekoltált felső sosem volt rajtam, max. testhez tapadó felső, de ez még nem ok arra, hogy rámdudáljanak. Kínos is, és majd' szívrohamot kaptam néha. Viselkedni nem tudnak, az biztos.
Tehát nálam egy kategória az építkezéseken dolgozó munkásokkal.
Azt, hogy kemény meló az övék.
Amúgy miért, mit kéne gondolnom? Semmi bonyolult többszörösen összetett mondat nem jut eszembe, ha meglátok egy kamionost. És te mit gondolsz a gépészmérnökökről vagy a bolti eladókról?
Kemény meló lehet / persze, nem ez az egyetlen, van más is /, egész nap egy ilyen hatalmas behemótot vezetni, de szerintem mégse lehet unalmas. Járják az országot, , sőt, külföldre is szállítanak / vagy onnan ide /. Ismertem egy lányt, aki időnként elvitt magával kamionozni a sofőr bátyja, aki különböző európai országokba szállított.
A Spektrumon egyszer vetítettek egy filmet a kamionosokról, még női sofőr is volt köztük, / egy duci hölgy /persze, ez az USA-ban játszódott. Kevés női kamionos van, mint kiderült, de akad.
Az, hogy büdösek és izzadtak: sok munka után mindenki leizzad, aztán irány a zuhany, ez alól nyilván ők se kivételek!
Megkérdezték a véleményem, hogy mit gondolok a kamionosokról. Elmondtam. Gond? Nekem meg az nem tetszik amit te gondolsz....na és? Nekem egy szőrös, igénytelen, büdös ember jut eszembe a kamionos szóról, neked az étel, másnak lehet a szobanövénye, és??
Tudom, hogy ők hozzák be az ételt is, menjek oda és fogjak velük kezet? Hozzám sem jön senki, hogy megköszönje, amiért van biztosítása... Nem azért mondom, hogy veszekedjek, de kicsit mélyebben bele mentetek ebbe a dologba, mint kellett volna. A kérdés nagyon egyszerű, nem kell túl gondolni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!