Van egy "barátnőm" aki azt hiszi, hogy kihasználhat. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Többször leéget egy nap az iskolában, fel van háborodva, ha nem mondom meg neki a választ, tavaly áthúztam angolból azt nem mondta, hogy: "köszönöm".mit tegyek? Segítség!2012. jan. 15. 15:58
2/5 anonim válasza:
Legközelebb rossz választ adj meg neki és mond, hogy bocs elnézted. Ne jeleskedj tantárgyból. Ez olyan amikor a pénzes ribancok gazdag pasikra mennek. Hogyan talál rá? Lássa, hogy gazdag. Te rajtad látja, hogy tudod a válaszokat. Ne lássa rajtad, hogy okos vagy. Legközelebb ne tanulj:) Nem szívesen mondok ilyet, de tényleg ne tanuljXD Túl jó vagy.
3/5 anonim válasza:
Azonnali dobd ki és keress másikat akkor majd meglátod hogyan görbül a szája,mert ez így csak imponál neki,hogy te szaladgálsz utána!Sokkal jobban fáj az neki ha átnézel rajta!
4/5 anonim válasza:
Csak azt az embert lehet kihasználni aki engedi, hogy kihasználják. Mondhatnánk úgy is, hogy a kihasznált személy 50%-ban rájátszik a dologra.
Ezért a sarkadra kell állnod, hozzáállást kell változtatni és a tudtára adni a kishölgynek, hogy részedről ez így nem fog tovább menni. Ha csak folytatod a régi viselkedéseddel akkor ő sem fogja észrevenni magát. Változz, hogy változzon ő is.
5/5 A kérdező kommentje:
Én próbálok változni, de én általában félénk és kedves vagyok, de az érdekeimet ha kell megtudom védeni..amilyen kicsi a szám olyan nagy is tud lenni ha kell.és a kisasszony azért van magától elszállva, mert az édesapja rendőr, és hogy hozzá nem lehet szólni, mert aki hozzászól az apjától kap..(ami nem igaz, mert az apja sosem bántana se engem se másokat)..én is vissza-vissza szólok neki, hogy most már elég volt és k*ssolon be.de néha annyira idegesítő a viselkedése..mindig mondja: "én olyan csúnya vagyok meg hájas" a kijelentései során meg elkezdi mesélni, hogy 18 éves a srác és szerelmes belém és én is szerelmes vagyok belé..de nem jövök vele össze, mert fél év múlva költözik a városból és nem akarok vele úgy járni..-.- minden reggel ezzel kezdi a napot..ja és azzal, hogy sajnáltatja magát..-.- és a 2 nővérére akar hasonlítani..erősen festi magát, nagylányosan próbál öltözködni, ölelget puszilgat olyan fiúkat akik 10 vagy még annál is idősebbek nála..-.- szóval már egyre jobban kezdek tőle távolodni..meg olyanokat próbál rám beszélni, hogy szökjek el vele meg a haverjaival 6. óráról..nem mentem. reakció: "milyen félős vagy.." négyes-ötös bizonyítvány mellé nem illik az az igazgatói figyelmeztetés, amit ők kaptak..úgyhogy ráér..ott van nekem a legjobb barátnőm, majd vele elleszek..vele legalább mindent megbeszélhetek..és köszi a válaszokat..meg a zöld kezecske..!:D
2012. jan. 16. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!