Miért hiszi minden cigány Olasznak magát?
1.Mert a nagy szegínységben Világatlaszra nem futotta (abban megtalálnák Indiát) csak Európa atlaszra.
2. Mert anyanyelvi szinten beszélik az olaszt
3. Hasonló a vezetési stílusuk mint a Dél-Olaszoknak
Valaki arab hercegnek hiszi magát.
Gondolom mert az menő, hogy olajsejknek vagy maffiatagnak állítják be magukat.
Sötétebb bőrű kúlcsávókat utánoznak.
Pl olasz dzsigoló, arab hercegnő.
Miért írtad nagybetűvel az olaszt?
Egyébként én egyetlen cigánytól sem hallottam még, hogy ő olasz lenne. Mondjuk nem is beszéltem még eggyel sem. Te sokat ismersz személyesen, gyakran beszélgettek ilyesmikről?
Nem kell hallani, elég neten szétnézni, a romasoppos képek 95%-án olasz pujáró dzsigoló és arab herceg feliratok vannak.
Akiket ismerek azoktól pl. úgy hallani, h a haverjai az olasz maffia, a barátnője pedig a szípsíges arab hercegnő.
2 cigány ismerősöm pedig egyenesen olasznak állítja be magát, egyiküknek sem ismerni az apját, azt állítják, hogy az apjuk olasz volt. Persze.
Ezt már én is megfigyeltem.
Mert azt hiszik ez menő, meg azt hiszik nem látni rajtuk hogy cigányok. Bírom hogy egy volt osztálytársam Julio XY néven fut a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!