Jogosan haragszik rám?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm,aki messziről tojik az egyetemre,velem lakik albérletben,zh-ra nem készült sose,vizsgárka sem,mert azt hitte,rólam majd szépen leleshetim,mert én úgyis tanulok,ezért engem ki is nevetett.Az összes zh-t rólam akarta lelelsni,de volt,amikor a tanár ügyesebb volt,és elvette tőle a lapot.Meglégeltem,hogy mindent rólam les le,és megmondtam neki a magamét,erre kiakadt.2012. jan. 15. 12:55
1/3 anonim válasza:
És te még ezek után foglalkozol azzal, hogy jogos-e a haragja? Az legyen egyetemen, aki megérdemli. Nem barátnő az ilyen, innentől kezdve foglalkozz a saját előrejutásoddal.
2/3 anonim válasza:
halgasd meg és gondolkodj el rajta !
Karthago - Az áruló
http://www.youtube.com/watch?v=cwqy6dWLmqc
" Aki neked szól, de rád sosem néz,
Aki veled van, ha nálad a pénz
Aki úgy tesz mindent keresztbe, ahogy neked kell,
Átlép rajtad nevetve, sohasem ismert.
Barátként a szemedbe szépeket mesél,
Pár nap múlva visszahallod az ellenkezőjét.
Megtalál a világvégén, ha szüksége van rád,
Elfordul tőled, ha nem kellesz már."
F/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!