Miért utálja mindenki a Lina nevet? Miért kell cseszegetni, ha valakit így hívnak?
Figyelt kérdés
Nekem pl facebookon írogatnak a kis nyomorékok,hogy milyen nvem van már,meg hogy "Szia Lina-P!na!"
bakker,most miért kel valakit lenézni,mert így hívnak??
miért nem tetszik senkinek ez a név?
14l
2012. jan. 15. 12:35
11/11 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a Lina név! Én ugyan Katalin vagyok, mégis azt kérem,hogy Linának becézzenek.xD Mert ugye a Katalin túl hosszú név ezért mindenki alapból becézi... de a Katán kívül minden más becézésétől rosszul vagyok. Kati,Kató,Katika...omg nekem egy falusi vén asszony jut eszembe ezekről, nem egy 17 éves csaj. A Lina viszont egy modern klassz név ;)
üdv:Lina:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!