Miért utálja mindenki a Lina nevet? Miért kell cseszegetni, ha valakit így hívnak?
Figyelt kérdés
Nekem pl facebookon írogatnak a kis nyomorékok,hogy milyen nvem van már,meg hogy "Szia Lina-P!na!"
bakker,most miért kel valakit lenézni,mert így hívnak??
miért nem tetszik senkinek ez a név?
14l
2012. jan. 15. 12:35
1/11 A kérdező kommentje:
és bocs a helyesírási hibákért csak siettem..
2012. jan. 15. 12:35
2/11 anonim válasza:
sztem szép név, de ha piszkálnak sz.rd le őket toronymagasról és kérdezd meg tőlük hogy mi a jó a pancserságban hogy nem képesek levedleni?
3/11 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük. Akinek odáig terjed az értelmi színvonala, hogy a másikat a neve miatt szekálja, az annyira szánalmas nyomi, hogy arra sem érdemes, hogy elolvasd, amit ír.
4/11 anonim válasza:
Én nem is ismertem idáig ezt a nevet, de most, hogy megismertem, nem utálom.
Azok a kis köcsögök pedig önmagukról állítanak ki szegénységi bizonyítványt.
5/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) most egy picit megnyugodtam,hogy mégse utálja mindenki :)
de amúgy jah,most mást a neve miatt piszkálni....ez annyira egy kreténség..
meg basszus azt is bírtam nagyon,hogy egyszer kiírt egy srác egy viccet,erre odaírtam egy annyit kommentbe,hogy xD és köv. komment micsoda? egy másik gyerek odaírja a nevemet: "ez egy név...ikszdéé!" hát mondom....okés...
2012. jan. 15. 14:10
6/11 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon szép név, ne törődj az idiótákkal!
7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2012. jan. 15. 15:23
8/11 anonim válasza:
az én nagynéném melinda, őt is linának hívjuk, de tudtommal még soha senki nem csesztette emiatt. szerintem ne foglalkozz vele, ez nagyon gyerekes dolog, majd kinövik. ha pedig nem, akkor így jártak.
10/11 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. jan. 16. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!