Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mindenki leszbikusnak tart,...

Mindenki leszbikusnak tart, hogyan másszak ki a bajból? 14/l

Figyelt kérdés

volt egy barátnőm aki úgymond undorodott a leszbikusoktól. Én a gondolkodásmódjától undorodok és ezt el is mondtam neki, és azt is, hogy ugyanolyan emberek szóval mindent ami az én véleményem a témában. De utána jóban maradtunk, és kerültük a témát.

Egyszer egy amolyan ottalvós bulin, egy játék keretében, puszit kelett adnom egy másik lány szájára. Megtettem, nem nagyon akadtam ki, de semmit sem éreztem közben.

Sikerült összevesznem az első lánnyal, azért ő és egy barátnője összefogott ellenem és mindenkinek azt terjesztik, hogy leszbikus vagyok. Mindenféléket kiposztolnak facebook-ra (a nevemet nem írják ki, de csendben elmondják mindenkinek, hogy kiről is van szó). Az elején még nem zavart a dolog, mert hát csak pár ember, azt gondolnak amit akarnak, de amikor rendszeresen beszólogatnak a folyosón, és furcsán néznek rám, na meg az, hogy az egész iskola rólam beszél... tényleg kedvem lenne nem létezni! hogy tudok ebből kimászni?

2012. jan. 15. 00:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
és mi a farkamnak adtál puszit egy veled azonos nemű csajnak a szájára? Bakker undoríító,én is annak gondolnálak.
2012. jan. 15. 15:38
 12/13 A kérdező kommentje:

Istenem, mert ez volt a feladat a játékban! Sosem felelsz vagy mersz-eztetek?

És ha leszbikus is lennék, az miért undorító?

2012. jan. 15. 21:50
 13/13 A kérdező kommentje:

Mindenkinek vannak azok határok, amiket nem lépbát, de ezek a határok másnál másnál vannak, szerintem.

Egy szóval sem mondtam. De ha az LENNÉK, attól miért kéne beszólogatni másnak? Miért esik ez jól a többieknek?

De most hétvégén lenyugodtak, már nem nagyon hallok magamról vissza dolgokat, tényleg az volt a legjobb, hogy nem foglalkoztam velük, köszi a segítséget mindenkinek! :)

2012. jan. 16. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!