Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mindenki leszbikusnak tart,...

Mindenki leszbikusnak tart, hogyan másszak ki a bajból? 14/l

Figyelt kérdés

volt egy barátnőm aki úgymond undorodott a leszbikusoktól. Én a gondolkodásmódjától undorodok és ezt el is mondtam neki, és azt is, hogy ugyanolyan emberek szóval mindent ami az én véleményem a témában. De utána jóban maradtunk, és kerültük a témát.

Egyszer egy amolyan ottalvós bulin, egy játék keretében, puszit kelett adnom egy másik lány szájára. Megtettem, nem nagyon akadtam ki, de semmit sem éreztem közben.

Sikerült összevesznem az első lánnyal, azért ő és egy barátnője összefogott ellenem és mindenkinek azt terjesztik, hogy leszbikus vagyok. Mindenféléket kiposztolnak facebook-ra (a nevemet nem írják ki, de csendben elmondják mindenkinek, hogy kiről is van szó). Az elején még nem zavart a dolog, mert hát csak pár ember, azt gondolnak amit akarnak, de amikor rendszeresen beszólogatnak a folyosón, és furcsán néznek rám, na meg az, hogy az egész iskola rólam beszél... tényleg kedvem lenne nem létezni! hogy tudok ebből kimászni?

2012. jan. 15. 00:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
le kell sz@rni :) egyszer elfogják felejteni ők is :) vagy szedj fel egy fiút :D
2012. jan. 15. 00:19
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
a tizennégyévesek terejesztik rólad hogy leszbi vagy? ez gáz, hiszen lehet még saját nemi identitásukkal sincsennek tisztában. Ne miattuk legyél szomorú. sza*rj a képükbe, pár év és lesz egy olyan fiú aki igazán szeret, és akkor majd mindegyik meglátja, hogy nem vagy leszbi...
2012. jan. 15. 00:46
 3/13 anonim válasza:
49%

Nálunk volt ilyen a suliba,eljátszották hogy azok.. O.o

14/l

2012. jan. 15. 00:47
 4/13 anonim ***** válasza:
Én a helyedben biztos nekimennék annak a cafkának.
2012. jan. 15. 01:06
 5/13 anonim ***** válasza:
79%

Ne zavarjon a fiuknak meg izgatja is a fantaziajukat, szerintem jol fogsz kijonni belole:)

20f

2012. jan. 15. 01:08
 6/13 anonim ***** válasza:
légy vagány csaj, szerezz más barátokat sulin kívül, hordj bakancsot, pasizz be, smárolj vele a szemük láttára, aztán te leszel a menő csaj ők meg lúzerek!
2012. jan. 15. 01:14
 7/13 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe a hülyeséget. Nem tudsz mások butasága ellen mit tenni, csak magadat erősíteni, hogy te nem akadsz ki az ilyesmin. Előbb utóbb úgyis kiderül az igazság. Ez tini cukkolás, hülyeség, próbáld elengedni a füled mellett. Aki akarja úgyis elhiszi, aki meg nem az nem, aki meg a legokosabb, az majd látja az igazságot. Nem könnyű 14 évesnek lenni, de elmúlik nyugi !
2012. jan. 15. 01:18
 8/13 anonim ***** válasza:
Kiposztolhatod te is, de a nevükkel: Mekkora rajongótáborom van!
2012. jan. 15. 01:36
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

"puszit kelett adnom egy másik lány szájára. Megtettem"

Mégis, mire kellene gondolni ezek után??

(Függetlenül attól, hogy mit éreztél közben.)

Sima "divatleszbi vagy" és kész!

2012. jan. 15. 07:03
 10/13 A kérdező kommentje:

Eddig nem is foglalkoztam velük, csak egy idő után nehéz.

És még az a lány is tudja, hogy tetszik egy srác, szóval végképp nem értem...

Nem vagyok divatleszbi, ez csak egy játék volt, én meg bevállaltam.

2012. jan. 15. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!