Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Menjek vagy ne menjek? Nem...

Menjek vagy ne menjek? Nem tudok dönteni.

Figyelt kérdés
Tehát, ma este lenne egy nagyobb találkozó, kivételesen mindenki itthon van, mert persze az összes volt osztálytárs máshova ment egyetemre. Rég nem láttuk egymást. De! Nagyon nehéz hetem volt és rengeteg tanulni valóm van, fáradt is vagyok mert még ma reggel is volt órám. Az egész délutánom elmenne, mire hajat mosok, megszárítom stb, vidéki vagyok úgyhogy mire beutazom és 5-kor találkoznánk. Nem tudom mi legyen. Menjek el és dobjak el egy egész délutánt úgy, hogy így is hulla fáradt vagyok és semmi kedvem menni, vagy maradjak és legközelebb találkozom velük?
2012. jan. 14. 13:11
 1/5 ava87 ***** válasza:
Azt neked kell eldönteni, hogy annyira fáradt vagy-e, hogy ez a közös szórakozás rovására menne-e. Ha ez egy kivételes alkalom (mármint az, hogy mindenki helyben van), akkor én elmennék. De tényleg te tudod. Ha annyira fáradt vagy, hogy nem tudnád jól érezni magad, akkor nem érdemes erre egy egész napot rááldozni. Bár azért nem tudom, egy hajmosással, szárítással szerintem nem megy el egy egész délután. Maximum egy óra, ha hosszú hajad van.
2012. jan. 14. 13:25
 2/5 A kérdező kommentje:

Jó tényleg nem a hajmosással megy el az egész délután, bár hosszú hajam van. Tehát mire elkészülnék, meg a buszom is csak úgy jön, hogy előbb benn lennék, 5-kor találkoznánk és este mikor hazaérnék már nem tudnék tanulni. Tudom, mert ugyanez volt tegnap is, már este értem haza, akartam még tanulni, de semmi erőm nem volt, csak bezuhantam az ágyba. Kora reggel meg már keltem is, írtam ,hogy volt ugyanis órám.

Konkrétan most kéne elkezdenem készülődni.

2012. jan. 14. 13:34
 3/5 A kérdező kommentje:

Ja épp most lett valami vihar nálunk...már tegnap este is elkapott a havas eső, úgy eláztam, hogy egy bevásárlókp-ban kellett hajat szárítanom, a kézszárítónál :D

Tudom, hogy úgy hangzik mintha csak kifogásokat keresnék, de ez a mai időpont egyáltalán nem optimális. Se az időjárás, se a testi állapotom se semmi. Viszont nem tudom mikor lesz legközelebb ilyen alkalom.

2012. jan. 14. 13:39
 4/5 anonim ***** válasza:
ez egyszerű: ha van kedved, akkor menj, ha nincs akkor ne menj, de bármit választasz, utána már ne bánd meg.
2012. jan. 14. 14:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Na ja...mind1 most már nem megyek, nem készülnék el. Nem fognak megharagudni, meg a kapcsolatot tartjuk. Némelyikükkel meg rendszeresen találkozom. De azért sajnálom, jó lett volna kicsit dumcsizni azokkal, akiket már 4 hónapja nem láttam. Csak nagyon rossz az időzítés. Köszönöm mindkettőtök válaszát!
2012. jan. 14. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!