Egy koleszban lakom. Már nem először ébredek arra éjjel, hogy a szobatársam az ágyam mellett áll és néz. Ha megkérdezem tőle mi van, azt válaszolja: "Semmi". Szerintetek ez most mi?
Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 00:23
11/21 Bölcs Bagoly válasza:
Ez a kérdés már volt. Csak hülyeségből írtad ki.
Ha igazi a kérdés, akkor népbetegség az alvó-ember-mellett-állás-fétis.
Vagy csak real life troll, és bosszantani akar a hülyeségével. Hidd el, jót szórakozik. Egyszer kérdezd meg tőle, hogy 'mivan, cica?'! Talán abbahagyja...
12/21 anonim válasza:
Akkor ne nézd meg a paranormal activity-t, mert csak befosol!
13/21 anonim válasza:
Na azt nem merném megkérdezni... Mi van, ha ennek hatására befekszik mellé?
14/21 Bölcs Bagoly válasza:
Ha befekszik mellé, akkor kirugdossa a 3.14csába, meg lehúz neki néhányat, hogy takarodjon aludni, és ne sasoljon.
15/21 anonim válasza:
Én is voltam koleszos. És a szobatársam elviselhetetlen volt. Mindig kiosztottam és nem szóltunk egymáshoz. Bár az én szobatársam nem csak nézett, hanem bámulta a cuccaimat, amikor bementem a szobába mindig akkor ugrott el a polcom elől. Nem tudtam rábizonyítani, de ellopta az egyik angol könyvemet, ami nem is az enyém volt hanem csak kölcsön kaptam. Szóval szerintem vigyázz vele nagyon!
17/21 anonim válasza:
háát...sztem mást is csinál az az álláson kívül, csak mire felkelsz már feláll "mellőled"...már ha érted mire célzok...
18/21 anonim válasza:
hát én beszarnék az bizt :DDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!