Mi a véleményetek a nő rendőrökről?
13 éves lány vagyok..ugye most vagyok 7. o-ban és neki álltam gondolkodni azon hogy mégis mi legyen belőlem..
Szóba jött az állatorvosi de passzoltam mert 2 nyelvvizsga kell hozzá. :/ Utána a lótenyésztői, de feladtam mert az olyan hogy vagy bejön vagy nem ha nem akkor meg nincs 2. esélyem. :/
Utána a rendőrtiszti és utána +-ba lovas rendőri képzés. Ami nagyon bejön nekem és a szüleimnek is.
Soha nem voltam az a tipikus csajos lány..mindig szerettem kemény lenni :D (oviban verekedni játékból persze)
Szóval a kérdés..: Meg lehet ebből élni és van kereslet női rendőrre (ha nem is lovasra) Magyarországon?
A válaszokat pedig előre is köszönöm. .)
Utolsó: Köszönöm. :)
Idejár elég sok ismerősöm azt mondják hogy az önv. óra elég kemény de amúgy jó meg minden. :)
Igen a lótenyésztőivel ez a baj hogy vagy sikerül elhelyezkednem vagy nem és akkor lapátolhatom a lócitrormot. :s És hát nem ez az életem álma.. :D
Arra nem gondoltál, hogy esetleg kutyás rendőr legyél? Vagy olyan, aki kutyákat tanít be? Nincs közvetlen ismerősöm, de az egyik régi gimis magántanárom lánya ezzel foglalkozik, és ezen a téren Magyarországnak igen jó híre van, és érdemes ezzel foglalkozni, még ha annyira nincs is nagy dobra verve. Azért gondoltam, mert úgy látom, szereted az állatokat. =)
(18:45-ös válaszoló vagyok.)
Az sem lenne rossz. :)
A saját kutyáim vagy 100 parancsot tudnak kutyasuli nélkül.. :D
25 évig rendőr voltam. A rendőri szakma alapból nem nőknek való. Pont.
Ennek ellenére kiváló női vizsgálókat (nyomozó) ismertem meg, és kiváló irányítókat. De nem egyeztethető össze a családban betöltött szereppel. Egy nőnek elsősorban anyának kell lenni, az az életének a beteljesedése. Ha a rendőrnőnek gyereke van, és muszáj menni otthonról, amikor valami történik - márpedig sokszor történik - azt megsínyli a gyerek, a család. A férfi soha nem tudja azt pótolni az anya távollétében, amit az anya a férj távollétében megold.
Annak ellenére, hogy azt láttam - adott helyzetekben és beosztásokban a nők magasan lekörözték a férfiakat - ezek egyedi esetek, és nem lehet az egészre, mint nőkre vonatkoztatni általában. Ettől függetlenül válhat belőled kiváló rendőr - bár óva intelek tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!