Mit lehetne csinálni a postásunkkal?
Nem tom melyik kategóriába lehetne tenni bocsi, az állatba már mégsem akartam. Szóval arról lenne szó, hogy elég nagy a pofája (rétinéger, de nem is ezzel van a gond), reklamál hogy nem kap 500 ft borravalót legalább tőlünk, mindig kérdezgeti hogy ki van még a lakásban, és úgy beszél velem/velünk mint a kutyával. A drága előfizetéses füzeteimet összegyűri, múltkor nem akarta átadni a levelet először mert nem voltam hajlandó kinyitni neki a kaput (rácsos kapunk van, így is át tudom venni). Ennek tetejébe flegma és úgy beszél velem mint ha a seggéből húzott volna ki. Ritkán tud ember engem felhúzni, de a postásra már nagyon mérges vagyok.
Mit csináljak vele? Nem tudom a nevét, hogy szólhassak a feletteseinek.
Kb. fél - egy éve tűnt fel a környéken, az elején még váltotta egy másik postás. Visszahallottam már máshonnan is hogy panaszkodik erre meg erre a házra (többek közt a miénkre is) hogy miért nem adnak neki több borravalót. Nem tetszik a viselkedése, pláne hogy azt akarja hogy a kaput is kinyissuk neki, elég nagy darab , simán lecsaphatna, ha tudná hogy épp nem egyedül vagyok otthon :S
Előzőleg nagyon normális postásaink voltak, volt egy nő is, nem tudom mi lett velük :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!