Szerintetek igaz, legjobb barátnő? 15/L
Amiket leírtál azok alapján én úgy látom, hogy nem igaz barát! Az igaz barátnak mindig mindent elmond az ember és megértéssel meghallgatja a másik, még a férfiaknál is.
Ha valaki tényleg a barátod, akkor úgy viselkedik veled, mintha testvérek lennétek és nem azon a bizonyos tisztelettudó hangnemben, ahogy említetted.
Sajnos a lányok nehezebben találnak igaz barátokat, de ez nem azt jelenti, hogy soha, csak rá kell találni az igazira és akkor megvilágosulsz. Szinte minden embernek vannak igaz barátai. Nagyon ritkák azok, akiknek nincs, de ők a depis félénk emberek.
A bolondozás alap dolog! Én már 4 éve elváltam a régi barátoktól és elköltöztem máshová, messzire, de akármikor elkezdek velük beszélgetni, mintha az idő mit sem telt volna el, ugyanúgy beszélgetünk egymással.
24/F
Szerintem nem igaz barát.
Az igaz barát megért, és ilyen dologra emlékszik. Sokan nem tudnak belegondolni milyen is másoknak, csak akkor tudják, amikor ők is átélik. Nem tudom miért, de úgy vettem észre sok ilyen dolog történik. Elköltözött egy barátom, és amikor újra találkoztunk teljesen más volt.
Szerintem próbálj meg keresni mást, ha kitartóan keresed megtalálhatod az igazi barátod.
Egyébként sajnálom és minden jót!
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!