Ilyenkor én vagyok a h. lye vagy micsoda?
Bocsi, ha kicsit értelmetlen lesz, kicsit kiakadtam.
Szóval egyetemre járok, holnap szigorlat lesz egy tantárgyból, amiből van egy 280 oldalas könyv, 12 diasor és egy füzet. Kaptunk 2 tesztsort, amit megcsináltam gyakorlásként, csakhogy, a teszt 70%-ának a megoldása nincs bent a fent említett anyagban.
Szerencsére bátyám könyvei (szintén 2 db 250-300 oldalas), és könyvtári könyvekből kibogarásztam a megoldásokat. Mindez 2 napomba telt és még a másik teszt fele hátra van.
Szobatársammal megbeszéltük, hogy este átnézzük a megoldásokat, addig megcsinálja Ő is a teszteket és összehasonlítjuk.
Én kimentem a konyhába főzni, de hamarabb vissza jöttem, és azt láttam, hogy a szobatársam hirtelen elfordul az íróasztalomtól, és mondja, hogy "De szép ez a naptár"...
Igazából semmi keresnivalója nem volt a szobámba, mert csak lakótárs, a szomszéd szobában lakik.
Erre sietősen mondta, hogy akkor majd este átbeszéljük ugye?
Én pedig csak álltam, mint egy idióta, hogy most én vagyok a hülye vagy mi??
Ha elkérte volna, odaadom, tudja, hogy 2 napig azzal szenvedtem. Még múltkor amikor elkérte más is tőlem egy másik teszt megoldását, Ő mondta "Jó, hogy nem iratják meg veled a vizsgát, miért hagyod kihasználni magad?".
Persze nekem is kényelmesebb lenne ha valaki megcsinálná helyettem a tesztet, és csak ismételni kell, de senki nem csinálja meg.
Most elment a tanulóba. Mit mondjak neki? Vagy úgy tegyek, mintha semmi nem történt volna, és észre sem vettem, hogy a teszt nyitva van az utolsó lapon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!