Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ilyenkor én vagyok a h. lye...

Ilyenkor én vagyok a h. lye vagy micsoda?

Figyelt kérdés

Bocsi, ha kicsit értelmetlen lesz, kicsit kiakadtam.

Szóval egyetemre járok, holnap szigorlat lesz egy tantárgyból, amiből van egy 280 oldalas könyv, 12 diasor és egy füzet. Kaptunk 2 tesztsort, amit megcsináltam gyakorlásként, csakhogy, a teszt 70%-ának a megoldása nincs bent a fent említett anyagban.

Szerencsére bátyám könyvei (szintén 2 db 250-300 oldalas), és könyvtári könyvekből kibogarásztam a megoldásokat. Mindez 2 napomba telt és még a másik teszt fele hátra van.

Szobatársammal megbeszéltük, hogy este átnézzük a megoldásokat, addig megcsinálja Ő is a teszteket és összehasonlítjuk.

Én kimentem a konyhába főzni, de hamarabb vissza jöttem, és azt láttam, hogy a szobatársam hirtelen elfordul az íróasztalomtól, és mondja, hogy "De szép ez a naptár"...

Igazából semmi keresnivalója nem volt a szobámba, mert csak lakótárs, a szomszéd szobában lakik.

Erre sietősen mondta, hogy akkor majd este átbeszéljük ugye?

Én pedig csak álltam, mint egy idióta, hogy most én vagyok a hülye vagy mi??

Ha elkérte volna, odaadom, tudja, hogy 2 napig azzal szenvedtem. Még múltkor amikor elkérte más is tőlem egy másik teszt megoldását, Ő mondta "Jó, hogy nem iratják meg veled a vizsgát, miért hagyod kihasználni magad?".

Persze nekem is kényelmesebb lenne ha valaki megcsinálná helyettem a tesztet, és csak ismételni kell, de senki nem csinálja meg.

Most elment a tanulóba. Mit mondjak neki? Vagy úgy tegyek, mintha semmi nem történt volna, és észre sem vettem, hogy a teszt nyitva van az utolsó lapon?

2012. jan. 5. 13:23
1 2
 11/12 bánomisén ***** válasza:
Kérdező, nem a világnak tanulsz, hanem magadnak. És nem mások feje szerint kell élned, hanem a sajátod szerint. Most őszintén, számít, hogy ki mit mond? Te felkészülsz, tanulsz, tudsz, megkapod érte az ösztöndíjadat. A többi meg csináljon és gondoljon, amit akar. Ha nem tetszik nekik, akkor legfeljebb követhetik a példádat. Ha nem, az is az ő magánügyük :-)
2012. jan. 5. 13:59
 12/12 anonim válasza:
hát szerintem azért mondta ,hogy ezt ne engedd ,hogy ne legyen feltűnő hogy ő is pont ezt akarja csinálni!
2012. jan. 7. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!