Mire gondolnál ilyenkor?
első vagyok..
Nézd én sem tudom az exem számát,mégis küldtem neki sms-t karácsonykor..Ja! Mert benne van a telefonban ,amit lustaságból vagy mert nem foglalkoztam vele nem töröltem ki..ennyi..Az exemmel évek óta nem foglalkozom,nem is találkozom vele.
Na de most már minden kiderült?
Az én nevemen van a kártya, neki adtam kb fél éve. Elvileg nem tudja az ex, gyakorlatilag tudhatja is, akkor viszont apuka átvert, vagy csak szimplán engem akart felhúzni, mert az én nevemen van a kártya, és a szám nyilvános.
Mivel a nő minden áron vissza akarta kapni, lehet még most is, így megállapodtunk, hogy nem adja meg az új számát, nem ír neki vissza, nem találkoznak stb. a többi ex-szel semmi bajom, csak ezzel.
Nézd, azt nem hiszem, hogy a férjed fel akar húzni, azt sajnos el tudom képzelni, hogy nem mond el mindent. Én még karácsony előtt jöttem rá, hogy a férjem nagyon durván szexchat-el az egyik exével. Az első lebukás szeptemberben volt, majd fogadkozott, hogy soha többé, nem akar elveszíteni engem és a gyerekeket (mellesleg azt hittem, otthon a szex-szel minden rendben). Aztán dec. közepán megint lebukott.... És közben is csinálták.
Nem azt mondom, hogy nálatok hasonló lenne, de érdemes egy kicsit körülnézni a házatok táján (és nem azonnal lerohanni féltékenységgel), mert szerintem nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél....
Köszönöm a válaszod. Sajnálom, ami veled történt.
Nem rohanom le egyből, eszem ágában sincs. csak véleményekre vagyok kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!