Kik azok a cigányok?

Figyelt kérdés
2009. máj. 22. 23:09
 131/143 anonim ***** válasza:
100%

akárki akármit mond van cigánybűnözés

Hát peszre hogy van!Ez nem is kérdés!A börtön lakók 90 százaléka,rohadt élösködő cigány ivadék!

2010. okt. 26. 14:31
 132/143 anonim válasza:
100%
2011. febr. 17. 22:46
 133/143 Sublodarcu válasza:
100%
a nemzet élőskö...akarom mondani jótevői. Vigyázok, mert még jön a híres Gyík cenzúra, és megbaasznak hátulról.
2011. máj. 23. 18:16
 134/143 anonim ***** válasza:
100%
Rohadt büdös tetves férgek! A belüknél fogva lógatnám fel őket, miközben kitépném az összes végtagjukat...
2011. jún. 1. 14:31
 135/143 anonim ***** válasza:
72%
ti rohadtbuznyák nagyszittyák! játszátok a valagotokat miközben a kva nagy nemzeti öntuudatotok abból áll hogy szidjátok a cigányokat, bzikat, fekákat. ti még nagyobb férgek vagytok! én meg a ti fajtátokat ásnám el!
2011. jún. 1. 20:47
 136/143 anonim ***** válasza:
100%
Egyik se szeret dolgozni, csak segélyért sorba állni, és persze ők kapnak is, és mi dolgozó Magyarok tartjuk el őket !!! Háromnál kevesebb gyerek nincs a putrijukban ,szaporodnak mint a nyulak, nagy és trágár szájuk van , tanulni, se szeretnek, lopnak ,csalnak , hazudnak ! Ha ö..ni kell, az se áll tőlük messze, és persze ezt a hírekben mindig eltusolják...., és persze az állam ezerrel védi- támogatja őket!!!! Remélem 3 év múlva a Jobbik rendet tesz!
2011. jún. 6. 16:46
 137/143 anonim válasza:
20%

Anyuci kedvencei írnak ócsárolnak de nem látnak a dolgok mögé 100-130 as IQ persze akor gondoljuk csak végig hogy miről is van a vita.

1. A cigányok flegmák és nagyképűek miért is mert egy nemeik ember lenézi őket úgy hogy nem is ismeri de lehet hogy igazuk van nem tudom én nem egy egész népcsoportról beszélek mert még az egypetéü ikrek is különböznek

2.A cigányokat a magyarok tartják el mert fizetnek adot

hát nem tudom szerintem ez is kicsit túlzás mert hát a DOLGOZÓ ember adójából Fizetik a képviselőket az MNB elnökét és Dolgozóit A BKV elnökét és dolgozóit és még sorolhatnám kik kapnak még súlyos miliokat a dolgozó ember adójából

3.A bűnözés az egy olyan dolog hogy ha nem tényeket írunk már az is lehet sértő és hát szerintem egy 100 as IQ val rendelkező embernek nem is kel többet írnom

és igen cigány bűnözés létezik ugy mint magyar bűnözés vagy arab bűnözés vagy román vagy akár német bűnözés

4.Én nem tudom az ide irok töbsége honan ir de inen az alföldröl ahonan én irok nem hogy a cigányoknak nincs munkája de a magyaroknak sincs akor megint maga elem beszél a nagy magyar akit sanyargatot a tatár a török az osztrák és az orosz talán 300 évig

5.Tudtomal a cigány öszeartobb csoport mint a magyar és ismeri a családfáját három vagy negyed onokatestvér rokonságig és tudtomal a cigányok töbsége katolikus hivö

és ugye a vérfertőzés a bibliában is bűn de hát ha az ide irok 100-130-as IQ val joban tudják hát legyen

ui: minden ember egyenlő a földön és megkérdőjelezhetetlen ezért ha valakivel bajunk van azt nevén nevezzük és nem egyszerűen lecigányozzuk mert az itt írtak többsége sületlenség nem alja meg a helyét egy fórumon sem

2011. jún. 9. 22:08
 138/143 anonim válasza:
29%
előző vagyok nem vagyok cigány mielőtt azt írnátok és engem is lenéztek én csak egy egyszerű 90 es IQ val rendelkező magyar állampolgár vagyok
2011. jún. 9. 22:11
 139/143 anonim ***** válasza:
70%

A válasz írója 42%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 06-09 22:08

Alföld? Én is ott élek. Látogass el hozzánk, költözz ide egy hétre! Le merem fogadni hogy leszel akkora rasszista mint közülünk bárki más!

2011. jún. 19. 00:25
 140/143 anonim válasza:

Bárki bármit írjon nézze meg mindenki, hogy a cigány ellenes/védö válaszok hány % -sak, én mindenesetre végiglapoztam és itt egy általános adat: Cigány ellenes: Max: 100% Min kb 60%, a minimum az csak azért ennyi mert azok akik hülyék és védik a cigányokat, söt EMBERNEK nézik lepontozzák. Cigány védö: Min: 0% ez az igazság, Max: kb 40 mert van ojan hülye aki hiszi, hogy a cigány az ember. Nyugodtan nézzetek utána csak ez, fog beigazolódni. Szerintem nem muszáj megölni öket, nekem az is elég lenne ha visszamennének oda ahonna n töttek, az meg ne legyen gond, hogy nem beszélik az ottani nyelvet mert magyarul se tudnak, de legalább nem itt piszkítanák a levegöt, nem itt lopnának, ölnének, élnének más pézéböl és nem a Magyarokat tartanák rettegésben. Am a cigányok 99,9% -ban bicskával, pillangóval vagy hasonló olcsó kézifdgyverrel (azért 99,9% mert a maradék 0,1% ba kerülnek azok a merényletek amiket nem mindanak a híradóban).

2009-05-23

18:07: Ezekszerint Magyar országnak1100 -óta van máig fekete foltja. Amúgy szerintem a cigányok a majmok és a disznók meg egy kicsit az emberek metszete vagy ijesmi, de egy biztos, hogy nem 100% ember. Amúgy muszáj megemlítenem itt, hogy még régebben hallottam, hogy van egy ojan név, hogy Lakatos Nintendo, de komolyan. A cigányoknál szerintem azért elterjedt a lakatoos név mert jól törik fel a lakatokat. Cigányelle védök: Miért véditek azokat az embereket akik a TE pénzedböl élnek? A VV 4 -ben pedig amikor ment és mutatta a minden gyerek lakjon jól videóját ott is mindenki cigány volt és tegnap a Fókuszban amikor mutatta, hogy megköszönik ott is mindenki cigány volt. A Sugárban is látok cigányt de ott mindig vagy a (ronda) csajukkal vagy a 20- 25 fös család vagy pedig a 4- 5 fös 20-24 éves cigány akinek az IQ jaközelebb van egy darab kavicshoz mint egy újszülött EMBER -hez.

2011. júl. 30. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!