Kik azok a cigányok?

Figyelt kérdés
2009. máj. 22. 23:09
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/143 anonim válasza:
82%
kiirtani való faj általában a szine kettő vagy többszinű....Tisztelet a kivételnek
2010. febr. 11. 19:46
 52/143 anonim válasza:
18%

Emberek jo valamire a gyülölködés a cigányok is ojan emberek mint mi a raszizmus nem megoldás buncselekményt hovatartozás nélkül csinálnak gondolok az iskolákban történt verekedésre amit cigány csinált vagy egy másikra ahol mészárlás volt azt magyar csinálta vagy legutobb mégegyre ha jolhalotam azt is magyar csinálta engem is vert már meg cigány egy nem csapatostul de magyar banda is

mindegyikböl van ijenis ojanis

2010. febr. 19. 13:36
 53/143 anonim válasza:
82%
Igen? Akkor mért van az, hogy a bűntények 90%-át cigányok követik el Magyarországon? Volt egy osztálytársam aki mindennap új lopott telefonnal járt meg bicskával ráadásul büszke volt, hogy egy 70 éves öregembertől el veszi a pénztárcáját. Mocskos egy népség.
2010. febr. 21. 22:20
 54/143 anonim válasza:
81%
Van egy eléggé sebzett lelkű srác a sulinkban aki elmondta, hogy sokszor gondolkodott mészárláson(:S elég gáz ilyen tag mellett tanulni) és ez egészet a cigányok miatt, valamilyen szinten meg is értem mer egyszer megszúrták a egy pillangókéssel és ha feljelenti őket akkor azt mondták megölik. Szerintem a cigányság Magyarország legnagyobb szennyei. Egy végzős középiskolás szólott.
2010. febr. 21. 22:48
 55/143 anonim válasza:
81%
www.napiszar.com itt megtalálod :D
2010. febr. 21. 22:50
 56/143 anonim ***** válasza:
80%

Emberek elmesélek nektek egy történetet. (Hangsúlyozom ez egy a sok közül, amit mesélhetnék, de enm akarom teleírni az oldalt)

Egy bizonyos bútoripari cégnél asztalosként dolgoztam a történet idején. Volt egy roma származású kollégám, nevezzük Sanyinak. Egyszer munka után elmentünk sörözni kollégák többen is.Köztünk Sanyi. Sanyi rengeteg pénzt dobált egy játékgépbe míg a többiek kedélyesen beszélgettek egy egy pohár sör mellett. Mikor a pénze elfogyott hirtelen kirohant a helyiségből, engem meg megmagyarázhatatlanul rossz érzés fogott el ezért utánamentem. Kint láttam amint a kerékpártárolóban felkapja az én kemping biciklim, felpattan rá és eszeveszett menekülésbe kezd. Utána kiáltottam:

-Állj meg Sanyi! Hová viszed azt a biciklit?

-Jajj, ne haragudj Janikám, nem tudtam hogy a tiéd.

-És ha a másé? Akkor már el kell lopni?

Ezt azok kedvéért akik itt írkálják hogy nem láttál még cigányt, nem beszéltél vele, csak TV-ből ismered őket.

2010. febr. 28. 18:01
 57/143 anonim ***** válasza:
88%
Az hogy itt most a kivételeket mániákusan próbáljátok csokorba gyűjteni és idáig eljutottunk kb 3 fő rendes cigányig csak azt igazolja hogy a többségükkel igenis baj van..
2010. febr. 28. 18:12
 58/143 anonim ***** válasza:
58%
Hallottatok már M.O.-n Sváb vagy Bolgár bűnözésről?Ugye nem..:)De cigánybűnözésről már igen,szóval ez egy létező dolog...
2010. febr. 28. 18:21
 59/143 anonim válasza:
83%
nekem a az unokabáttyám börtönőr és ő mondta hogy a bentlévő rabok 90% cigány abból a 90ből 85% az a retkes büdös akit legszivesebben fejberugnál ha tudnád hogy utánna nemtalának meg az unokatesói!!!
2010. márc. 3. 22:00
 60/143 anonim ***** válasza:
93%

Sajnos bármennyire próbáljátok védeni a cigányokat ez nem fog bejönni. Kikérem magamnak, hogy bármelyik magyar embert lerasszistázod, azért, mert el meri mondani az IGAZAT. Ezek tények. Ezt a marhaságot meg, hogy a többségük dolgozik vagy tanul szerinted ki hiszi el. Soha nem hallottam a szüleimtől cigányozást. Sőt utólag visszagondolva még az általános iskolában is volt cigánygyerek. De soha senki nem bántotta őket ezért, igaz akkor még volt tanári szigor. Azt hogy ilyen lettem, aki utálja a cigányokat egyvalakinek köszönhetem A CIGÁNYOKNAK. Szép lassan lett a töke tele mindenkinek velük. Nap mint nap tapasztaltam, hogy hogy viselkednek. Az hogy most a kormány is a seggüket nyalja, csak rátett egy lapáttal. Mindig azzal jönnek, hogy mert nincs munka azért bűnözők. Hát a kommunizmusban volt munka sőt, ha nem dolgoztál le is csuktak KMK-ért, mégis velük volt tele már akkor is az összes börtön. Sőt az egyik öreg nyomozó elmesélte a XXI.század c. műsorban, hogy külön volt a bűnüldözésben egy cigány vonal, akik kifejezetten cigánybűnözőkkel foglalkoztak annyi volt belőlük. Nem akarnak és nem is fognak soha felemelkedni, mert egy igénytelen mocskos népség. Két világháború is nyomorba döntötte a magyarokat, mégis fel tudtak emelkedni, pedig a legtöbb embernek semmije nem maradt, mert a házukat lebombázták (II. Világháborúban), az ingóságaik elégtek. A cigányok maradtak ott, ahol voltak. Ha a magyarok annyira rasszisták, akkor miért van az, hogy azt a rengeteg kínait senki sem cseszteti? Tudod miért Ti okosok, mert nem rajtunk élősködnek, hanem dolgoznak, érdekes Ők találtak munkát. És azon is elgondolkodhatna minden cigány, hogy miért van az, hogy mindenki utálja őket , mint a szart. Európában nincs olyan ország, ahol ne lenne gond a ciányság(Szlovákia, Franciaország, Finnország, Írország, Olaszország, Belgium, Anglia). Mindenhonnan olvasni lehet, hogy miket művelnek. Canada újra bevezeti a vízumkényszert, mert egy valag cigány ment oda bűnözni. Mikor még csendőrség volt Magyarországon, külön törvény volt, ami kifejezetten arra vonatkozott, hogy a cigányok főleg lopásból élnek, valamint az, hogy a cigányokat hogyan kell átvizsgálni, mert közülük még a gyerekek is veszélyesek. Nézz utána.Nincs, ismétlem NINCS olyan ismerősöm, akit ne ért volna valamilyen atrocitás cigányok által. Nem egy kolleganőmnek kirabolták a gyerekét a cigánygyerekek. A rendőrség nem is foglalkozik már velük, mert annyi ilyen eset van. Egy mobilért már el sem kezdenek nyomozni. Pedig tudták, hogy ki a tettes, már ismerték régóta. A cigányok többsége lopni tanítja a gyerekét, mert tudják, hogy nem bűntethető. Zuglóban "jómódú" cigányok laknak, mégis rendszeresen a helyi CBA-ba járnak lopni. Az ott dolgozók tudnának mesélni. A legtöbb magyar érzéseit ez fejezi ki a legjobban:

Utállak! Ez az ÉN véleményem.

Nem a bőröd színével van a bajom. Az életeddel.

Tele vannak veled a börtönök. Ellopod, amiért megdolgoztam.

Bántasz engem, bántod a gyermekemet. A feleségemet molesztálod.

Büdös, mosdatlan vagy.

Ha visszaütök, ha véleményt mondok, meghurcolnak. Benne lesz a

tévében, hogy rasszista vagyok.

Pedig nem azt utálom, aminek születtél. Azt utálom, ami lett belőled.

Ha a vonaton mellém ülsz többedmagaddal, félelem és undor fog el.

Nem tudsz emberek közt viselkedni. Ha tudnál, lenne munkád is.

A jogaiddal tisztában vagy, de a nevedet nem tudod leírni.

Folyamatosan segítő jobbot nyújtunk neked, de kihasználsz. Csak a

segélyt látod.

Nem is akarsz több lenni, mint ami vagy: Cigány.

Cigányból csak akkor lesz roma, ha megtanul EMBERKÉNT ÉLNI!!!!

Van belőled néhány, akiknek sikerült. Mert ő is akarta.

Én őket hívom romának. És elismerem őket. És szívesen dolgozom

velük.

De téged megvetlek. Azt akarom, hogy elmenj!

2010. márc. 7. 16:18
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!