Kik azok a cigányok?

Figyelt kérdés
2009. máj. 22. 23:09
 101/143 anonim ***** válasza:
100%
A cigányok barna bőrű, általában tapló paraszt módjára viselkedő, erőszakos emberek, akiknek minden bűnük el van nézve. Hazájuk nincsen, szétszóródva élnek a világon.
2010. júl. 18. 18:45
 102/143 anonim ***** válasza:
77%
Kovács se cigány név
2010. júl. 18. 23:08
 103/143 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagy butaságra vall azt mondani bizonyos vezetéknevekre/ mint pl. Hegedűs Kovács Molnár stb. de ennyi erővel a Lantos is lehet/ hogy cigány! Elsősorban cigány az aki úgy viselkedik és természetesen ez azért már a külsőn is eléggé látszik! Azért mert valakinek régi foglalkozásnévből ered a családneve az inkább igenis a magyarságát tükrözi hacsak nem a magyar is cigány!!!?? MERT ÉN MÁR OLYAT IS HALLOTTAM HOGY A MAGYAROK ŐSEI CIGÁNYOK VOLTAK BÁR REMÉLEM EZ NEM IGAZ!!!De ha mégis, azért akkoriban még nem ez az ingyenélés jellemezte őket!!Az igazi cigány nevek pedig a: Bangó, Oláh,Orsós,Orbán,Berki,Puporka,Rácz. Ismerek rengeteg Hegedűst, Kovácsot ,Molnárt de egyik se cigány sőttt....
2010. júl. 20. 15:38
 104/143 anonim válasza:
9%

undorítóak vagytok!

nem kell mindenkit egy kalap alá venni.

21L

2010. júl. 22. 15:04
 105/143 anonim ***** válasza:
87%
te meg aljas vagy, ha olyanról nyilatkozol, amit nem éltél át. Költözz Borsodba aztán meglátjuk mennyire leszel te is undorító te kis tapasztalatlan, elkényeztetett jó környéken lakó liba.
2010. júl. 22. 17:36
 106/143 anonim ***** válasza:
77%

elsözör is 17:36 - nak lánnyal nem lehet igy beszél ezt jegyezd meg .

másodszor nekem semmi gondom az olyanokkal akik dolgoznak vagy normális emberként próbálnak élni de akik megverik a járókelőket , lopnak ,hazudnak ,csalnak és káromkodnak nyilvános helyeken azokat küldeném a gázkamrába .

15/F Béke

2010. júl. 28. 20:26
 107/143 anonim ***** válasza:
100%
20:26 Én is nő vagyok, és ne merje rám mondani ez a liba, hogy undorítóak vagyunk csak azért mert megtapasztaltuk a cigányok ocsmány viselkedését.
2010. júl. 28. 20:36
 108/143 anonim ***** válasza:
27%

"a cigányok ocsmány viselkedését."

De akkor se kell általánositani ez a lényeg!

Pl. az is egy általánositás ,hogy a biztonsági örök tahók,parasztok,pedig nem!Én is az vagyok,és én mindig uvarias és illemtudó vagyok,de rám is úgy néznek mint a többire pedig én különb vagyok!!!Ezt kéne megtanulni az embereknek,hogy egy-két rossz tapasztalat miatt nem kell rögtön általánositani a cigányok esetében sem...

2010. júl. 28. 20:41
 109/143 anonim ***** válasza:
100%

"egy-két rossz tapasztalat miatt nem kell rögtön általánositani a cigányok esetében sem..."

Egy-két rossz tapasztalat????? Erre nem is kell reagálni, mert ez még viccnek is rossz!

2010. júl. 28. 21:07
 110/143 anonim ***** válasza:
77%

"Egy-két rossz tapasztalat????? Erre nem is kell reagálni, mert ez még viccnek is rossz!"

Ezt több tényező befolyásolja...,hogy kinek mennyi jut ki a rosszból!Mondjuk az tény,hogy a fogásaim döntő részét cigók tették ki,de vannak normálissak is,ezért mondom,hogy nem kell általánositani!

2010. júl. 28. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!