Kik azok a cigányok?

Figyelt kérdés
2009. máj. 22. 23:09
 121/143 anonim ***** válasza:
85%
Mindenki tudja h kik a cigányok. Én messziről kiszúrom már a félcigányt is. És nem alázni akarom a cigányokat meg senki szerintem ezek közül a válaszok közül, csak az igazakat írom le. Romlottak egytől-egyig (visszafogva magam)
2010. aug. 8. 19:18
 123/143 anonim ***** válasza:
74%

http://www.youtube.com/watch?v=JXLeWaZvR9I&feature=related

Írta egy okos egy pár oldallal előbb hogy "egy két dolog miatt ítéljük el őket.."

Hát ebben a videóban igencsak a negyede van...szánalmasok..

*K*

2010. okt. 5. 13:41
 124/143 anonim válasza:
75%
az emberiség mocskai és selejtjei kb 95 százalékuk
2010. okt. 12. 19:51
 125/143 anonim ***** válasza:
79%

Bementem a hivatalba, hogy szociális segélyt szerezzek a kutyámnak.

A hölgy az ablaknál azt mondta, hogy ez lehetetlen, kutyák nem kaphatnak szociális segélyt.

Megmagyaráztam neki, hogy a kutyám fekete, munkanélküli, lusta és beszéd helyett csak ugat.

Ráadásul többször volt figyelmeztetve szexuális molesztálásért és egy csomó kölyke van szerte a faluban. Továbbá nem fizet adót, a parkba piszkít, idegen embereket molesztál, koldul, ételt lop és halvány gőze sincs arról, ki az apja...

Hétfőn megyek a pénzért...

*k*

2010. okt. 14. 09:58
 126/143 anonim válasza:
72%

Én is cigány vok,és én nem kértem h megszülessek,szóval nem én vagyok a hibás h cigány vagyok.

21 éves vagyok.

Én a normális cigányok közé tartozom,nem vok fekete csak barna bőrű.jól tanultam általánosban(4-5)voltam.

Letettem a z élelmiszer és vegyi áru szakmát(ez 4 év suli) szeretnék érettségizni is. és amúgy dolgozok is.

Gyerekem nincs,(nem vagyok hülye cigány h fiatalon zabigyerekeket szüljek,családiért,meg segélyért) majd ha lesz saját házam ,és biztosítani tudom a megélhetésünket,na majd akkor szülök egy gyereket.A GYEREK NE TEHER LEGYEN,HANEM BOLDOGÁG!!!

Nem igaz???

Így engem is elítéltek?? Csak mert cigány vagyok???

2010. okt. 15. 13:38
 127/143 gyakoriválaszok_560 ***** válasza:
61%

Tradicionális Emberek

Nagyobb Vérhőmérséklettel

2010. okt. 16. 13:47
 128/143 anonim ***** válasza:
87%
Élösködő mocskos népség!Akiket a legtöbb helyen utálnak és nem szívessen látják őket!Na vajon miért is?
2010. okt. 18. 13:49
 129/143 anonim ***** válasza:
23%
Me' rasszista mindenki! :DDD
2010. okt. 18. 17:00
 130/143 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem ab őrszínnel van a baj, cigány: Flegma,hülye,buta,nem emberi magatartást tanúsító személy...

(akik 98% ban tényleg cigányok 2% az a réteg aki azt hiszi magáról h cigány, agy csak a atásaságukban van, és úgy is gondolkodik.)Isten 5 fő csapása: Tatár,Török,Habsburg,Szovjetek,CIGÁNYOK omg :S

akárki akármit mond van cigánybűnözés

2010. okt. 25. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!