Mit gondolnátok arról az emberről, aki ilyet ír/kíván?
Csak mert a komikat olvastam és sok volt, aki erre azt írta: neked is boldog új évet. Nekem ez a poszt kicsit szomorúnak tűnt. Mintha a kiíró egyedül érezné magát. Lehet bennem a hiba, de magamra vettem.
Viszont jó volt másabb posztot is olvasni mint a 'BÚÉK' meg a Minden kedves ismerősömnek boldog új évet kívánok!'..
22:34 az egyetlen, aki látja?
Ez egy önsajnáltató kiírás, arra való, hogy megkérdezzék, mi baja, hogy valaki, aki megbántotta, magára ismerjen. Azt hiszi a kiíró, hogy ezzel lealáz embereket, mikor az első sornál nem olvassa senki tovább az ilyen "szeressetek sajnálatból" posztokat.
Én is szoktam ilyeneket írni nagy katarzisok után. Egy word dokumentumba vagy egy füzetbe, szigorúan magamnak.
Tehát még ez is közrejátszik a kiírásban, hogy valakinek szól ez az üzenet. Nem saját magának, a nyilvánosság számára van megfogalmazva.
Bocs a szófosásért, csak annyira lenézem az ilyen embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!