Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miert ilyen a vilag? Mi az oka?

Miert ilyen a vilag? Mi az oka?

Figyelt kérdés

Azt szeretnem megkerdezni, hogy miert sullyed ennyire a szinvonal? A lanyok ''mereszen'' oltoznek, mindenkivel lefekudnek, szopnak, csalnak, hazudnak. A ferfiak mindenkit kihasznalnak, megcsaljak a baratnoiket. Csonadragban, izompoloban vannak. A mai fiatalok a diszkoba jarnak, valo vilagot neznek. Isznak, drogoznak es a szexen jar az eszuk.

Nincs becsulet, nincs hazaszeretet, nincs oszinteseg, nincs kitartas!! Akarhova nezek hazugsagot, arulast, irigyseget latok az emberek kozott. Nincs osszetartas sem.

Miert ilyen mocskos a vilag?

Helyesirasi hibakert elnezest kerek, nincs ekezetem.

2011. dec. 31. 00:25
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim válasza:
Persze ismerkedik az ember de a barátok azok barátok.
2011. dec. 31. 01:29
 62/68 anonim válasza:
A Fideszt szerintem hagyjuk ki ebből, úúúúútálom az összes politikust de most végre valaki hitel nélkül szeretne boldogulni, persze ennek is mi isszuk meg a levét.
2011. dec. 31. 01:32
 63/68 anonim ***** válasza:
Ne is gondolj bele,hogy mi lesz akkor ha ez a korosztály felnő !!!! SZOMORÚ.....
2011. dec. 31. 02:59
 64/68 anonim válasza:
Legyunk mi a marciusi ifjak...romaniai vagyok, de eljen Magyarorszag
2011. dec. 31. 07:44
 65/68 A kérdező kommentje:
marmint szekely?
2011. dec. 31. 08:00
 66/68 anonim ***** válasza:

Nem hittem volna ,hogy találok velem egykorúakat ,akikkel ennyire ugyanaz lenne a véleményünk a mai helyzetről.

Én is 17 vagyok ,de én fiú.

2011. dec. 31. 11:44
 67/68 anonim ***** válasza:
"szopnak, csalnak, hazudnak" naneeeeeeeeeeXDD
2011. dec. 31. 11:47
 68/68 anonim ***** válasza:

nagyon érdekes volt végigolvasni, ki mit gondol a témáról. én már többször ki akartam írni ezt a kérdést. azt gondolom, hogy kb. mindenkinek igaza van. egyre butább a világ, a média löki ezt a szennyet az arcunkba, és aki nem olyan nevelést kapott, hogy felmérje ésszel, mi is történik, az utána fog menni, és nem fordul el tőle. rosszul tudok lenni ezektől a műsoroktól, amikor pedig a velem egykorú ismerőseim azt tárgyalják facebookon, hogy ki esett ki a valóvilágból, az már a legalja.

az a baj az egésszel, hogy mindenki énközpontú lett, senki nem törődik másokkal, egyre több az agresszió és a brutalitás, mindenkinek csak az fontos, ami neki van. "valaki kárt szenved valamiben, de én ezzel jól járok? nem probléma!" azt hiszem ez részben a politika miatt is alakult ki így, hiszen mindenki a túlélésre megy. nem szimpatizálok egy párttal sem, de ami most zajlik ebben az országban, az gyalázat. persze, hogy rossz az életszínvonal és a légkör, ha folyton a pénzt veszik el az emberektől, de semmi nem változik. ez dühössé, idegessé tesz mindenkit.

az, hogy a fiatalok (igen, én is az vagyok!) mit művelnek, megint más. ahogy már írták itt előttem, senki nem fordít időt a lelke ápolására. mindenki népszerű szeretne lenni, mert az a megnyugtató, ha emberekkel vagyunk körülvéve. emiatt buliznak, drogoznak, isznak túl korán és túl sokat. emiatt fogadja el őket a többség, és ez ad nekik biztonságot.

nézzetek le, de 15/L voltam.

2011. dec. 31. 16:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!