Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miert ilyen a vilag? Mi az oka?

Miert ilyen a vilag? Mi az oka?

Figyelt kérdés

Azt szeretnem megkerdezni, hogy miert sullyed ennyire a szinvonal? A lanyok ''mereszen'' oltoznek, mindenkivel lefekudnek, szopnak, csalnak, hazudnak. A ferfiak mindenkit kihasznalnak, megcsaljak a baratnoiket. Csonadragban, izompoloban vannak. A mai fiatalok a diszkoba jarnak, valo vilagot neznek. Isznak, drogoznak es a szexen jar az eszuk.

Nincs becsulet, nincs hazaszeretet, nincs oszinteseg, nincs kitartas!! Akarhova nezek hazugsagot, arulast, irigyseget latok az emberek kozott. Nincs osszetartas sem.

Miert ilyen mocskos a vilag?

Helyesirasi hibakert elnezest kerek, nincs ekezetem.

2011. dec. 31. 00:25
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
Az emberek részegedtek le. Mert a vizet nem tudták meginni. De ha csak az újkort nézzük, akkor is ugyan bulik nem voltak, de a kocsmahivatalba nem kevesen jártak.
2011. dec. 31. 00:39
 22/68 anonim ***** válasza:
15 vagyok, de néha rosszul vagyok a saját korosztályomtól. na?!
2011. dec. 31. 00:39
 23/68 anonim válasza:
A másik pedig a média ami változtatott ,meg az egész globalizáció.Mindenhol láthatsz szebbet jobbat mint ami van ,és ezért a nemek elvárása egyre nő.Persze ez nem is jelenti azt hogy jobban választanak sajnos!Inkább kialakul egy "ideál" és mindenki azt szeretné megkapni még akkoris ha neki nem az a megfelelő
2011. dec. 31. 00:40
 24/68 anonim ***** válasza:
Mindez azért van, mert nem tanultuk még meg a dolgokat a helyén kezelni.
2011. dec. 31. 00:41
 25/68 A kérdező kommentje:

19-es

a kerdes jo temakorben van, ugyanis a tulnyomo resze a fiatalok mai viselkedeserol szol, pl szex.

a csonadragot nem kommentalom, ez valoban izles kerdese. a kovetkezo kerdes pedig: milyene?

2011. dec. 31. 00:43
 26/68 anonim válasza:
Szerintem csak simán túl jó dolgunk van, és unalmunkban nem foglalkozunk azokkal a dolgokkal ami igazán fontos lenne, hanem lustaságból elfogadjuk amit mutatnak nekünk, és ebből ez lett.
2011. dec. 31. 00:44
 27/68 anonim ***** válasza:
100%
A szexszel addig nincs baj, míg nincs belőle nem várt gyerek, fertőzés vagy párkapcsolati probléma. Nézd meg a bonobókat, ha bármilyen nézeteltérésük van, szexszel oldják meg. A csimpánzok ezzel szemben mit csinálnak? Kibelezik a másikat. Válassz!
2011. dec. 31. 00:47
 28/68 A kérdező kommentje:

Koszonom a kommenteket, mindenkinek ment a zold kez!

Szerintem a tudatos agymosas all a dolgok mogott, ami valoban elsosorban a media, rossz tarsasag, stb.. bar eleg lenne belelapozni egyes noi magazinba.

Valamilyen szinten belsobol is fakadhat, ugyanis hiaba a nepbutitas, ha en nem leszek ''olyan'', bar a valodi valaszt talan sose fogom megtudni. Mindenesetre koszonom a hozzaszolasokat! :)

2011. dec. 31. 00:49
 29/68 anonim ***** válasza:
60%
Ne gyere már nekem ezzel a tudatos népbutítás dumával, mert dobok egy hátast. Tudod, mi a rohadt nagy helyzet? A piac eladja azt, amit az emberek megvesznek. És ha nem megy, majd csavarnak rajta egyet. Ez mindig így volt és így is lesz. De nincs semmilyen megaagy szuperterv, ami az emberek elbutítását célozná. Fantáziátlan vagy, öreg. :D
2011. dec. 31. 00:53
 30/68 A kérdező kommentje:

A valovilag nem nepbutitas? Es az sem, hogy marcius 15-en Godzilla megy fomusoridoben?

Legyszives ne nevezz oregemnek, nem vagyok az ''oreged'', fiatal vagyok, es probalj legyszives normalisan valaszolni.

2011. dec. 31. 00:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!