Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miert ilyen a vilag? Mi az oka?

Miert ilyen a vilag? Mi az oka?

Figyelt kérdés

Azt szeretnem megkerdezni, hogy miert sullyed ennyire a szinvonal? A lanyok ''mereszen'' oltoznek, mindenkivel lefekudnek, szopnak, csalnak, hazudnak. A ferfiak mindenkit kihasznalnak, megcsaljak a baratnoiket. Csonadragban, izompoloban vannak. A mai fiatalok a diszkoba jarnak, valo vilagot neznek. Isznak, drogoznak es a szexen jar az eszuk.

Nincs becsulet, nincs hazaszeretet, nincs oszinteseg, nincs kitartas!! Akarhova nezek hazugsagot, arulast, irigyseget latok az emberek kozott. Nincs osszetartas sem.

Miert ilyen mocskos a vilag?

Helyesirasi hibakert elnezest kerek, nincs ekezetem.

2011. dec. 31. 00:25
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
100%

jó a kérdés felvetésed -és sajnos igaz ..-szerintem annyiban másabb a dolog a korábbi időkhöz képest ,h mindent készen kapunk már az információt ,a virtuális szexet, és mindemellett felgyorsult minden. Azt hiszem az emberek a lelkükről nem gondoskodnak ..és ez kihat a kapcsolatokra -ergo ezért van jelen ennyire a szeparáció. Mikró közösségek próbálják növelni az "lélek -teret " több kevesebb sikerrel ..

A küzdés hiánya nemes célokért eszmékért, emberekért ,értékekért ..-nagyon teret nyert a felgyorsulással és a tudatos butítással párhuzamosan .Szóval a küzdést én is most tanulom ,és nem könnyű. De talán pozitív ez a gondolat h tanulható. És akkor változnak piciben dolgok igazán jó irányban ..

2011. dec. 31. 00:56
 32/68 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy? Te? akkor nem így gondolkodnál.. öregem..
2011. dec. 31. 00:57
 33/68 anonim válasza:
100%

Mert ez a divat, sajnos. Menni bulizni egyfolytában részegre inni magadat és szívni a sok szart legyen az drog/cigi akármi. Az osztályomban is kb ha 5-8 an nem drogoznak akkor senki se a világon. A nincs hazaszeretet, becsületre meg, azt hogy mit vársz el emberektől, amikor az ország politikusainak sincs becsülete meg hazaszeretete, nem azt nézik mi a jó az országnak, hanem hogy hogyan tudnak még több pénzt lenyúzni az emberekről. De nem akarok politizálni, mert nem értek hozzá, csak azt látom hogy egyre drágább minden, és egyre több pénzt szednek be és mégse jobb semmi. És még sorolhatnék ehhez pár dolgot, de nem akarom rabolni a drága idejét annak aki elolvassa a véleményemet.

18/F

2011. dec. 31. 00:59
 34/68 A kérdező kommentje:

akar hiszed, akar nem 17 eves vagyok...es akar hiszes, akar nem, lany :)

ugye milyen meglepo?

2011. dec. 31. 01:00
 35/68 anonim ***** válasza:
Én is viszonylag fiatal vagyok, és egyetértek a kérdezővel.
2011. dec. 31. 01:01
 36/68 A kérdező kommentje:
Jo latni, hogy akadnak meg normalisan gondolkodok is. :)
2011. dec. 31. 01:02
 37/68 anonim ***** válasza:
Akkor fogadok te is abba a kategóriába tartozol, aki Merészen öltözködsz, mindenkivel lefekszel, szopsz, csalsz hazudsz..
2011. dec. 31. 01:03
 38/68 anonim ***** válasza:

Az "öregem" általános megszólítás, nem azt jelenti, hogy te vagy öreg... De az a baj, hogy nem értetted még ezt sem.

A Való Világ nem népbutítás, hanem cirkusz a népnek. Én sem nézem, te sem nézed, és baromi sok ember ugyanúgy nem nézi, de valaki mégis beküldi az SMS-t.

2011. dec. 31. 01:03
 39/68 A kérdező kommentje:
sajnalom, ha neked ez jott le...:/
2011. dec. 31. 01:04
 40/68 anonim ***** válasza:

miért a régi obb volt, ahol:

a nők senkivel nem feküdhettek le, csak akihez hozzáadták azerőzakolta meg őket egyszer a nászéjszakán, aztán jött a baba, a férfiak nyugodtan k*rváztak, mert ha titokmarad, ugyan ki mer szólni érte. az idősek ittak, és verték a fiatalt, volt becsület, a testi épség rovására, volt hazaszeretet, millióan haltak meg érte értlmetlenül, hiszen mi értelme hogy tagolt a világ?...

hazugság irigység akkor is volt, sőt több gyilkosság mint most, csak nemes indokból, romantikus sz*rságokat olvastak, mert nem volt más, és a gyerekeket a bohócok rémisztgették, mert nem volt vv..

miért volt jobb ez?

2011. dec. 31. 01:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!