Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kamaszok, ti szoktatok számító...

Kamaszok, ti szoktatok számítógép előtt ebédelni meg vacsorázni?

Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 13:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
53%
Nem. Annyit nem ér az egész... inkább megeszem a konyhában normálisan. Nem kell fél napokat takarítgatnom a gépet meg a környékét. + annyi időre eltudok bőven szakadni a géptől
2011. dec. 28. 14:56
 12/27 anonim ***** válasza:

De szuper nektek. Anyum le veszi a fejem, hogy mit szemetelek én neki, aztán neki kell takaritania:D

Persze sütit meg ilyeneket még igen, de vigyáznom kell a rendre meg a tisztaságra:P Anyum nagyon szereti és ragaszkodik a tisztasághoz meg a rendhez is:D

Hát ez van:D

2011. dec. 28. 14:56
 13/27 anonim ***** válasza:
85%

Ha suliból hazaérek első dolgom, hogy egyek:P Tehát akkor a konyhába eszek.

Amúgy ezen kívül mindig gép előtt eszek. És sosincs morzsa a billentyűzetemen, és még 1x se öntöttem rá semmit se :P (bár nem pohárból iszok, hanem üvegből, csak ásványvizet)

2011. dec. 28. 15:00
 14/27 anonim ***** válasza:
10%
Fúúú de undorítóak vagytok . Én már a gondolattól is rosszul vagyok hogy a szobámba egyek és morzsáljak :S. Soha semmit sem ettem a szobámba és inni is csak vizet iszok bent . Ehető dolgokból is csak rágót és gyógyszert tartok bent . A szobám nem arra való hogy egyek arra az ebédlő és az ebédlőasztal való . És még ott is rosszul vagyok ha szét van morzsálva vagy ki vannak ömölve a dolgok . Ne vagyok rend mániás a ruháim is szerte szét vannak a szekrénybe :P de ettől rosszul vagyok :O . Még apámat is én szoktam cseszegetni hogy a konyhába egyen már XD . 16L
2011. dec. 28. 15:26
 15/27 anonim ***** válasza:
82%

Azért nevezel undorítónak valakit, mert nem úgy csinálja, ahogy te? Normális vagy??? 16 évesen ennyi eszed van?

Különben nem tudom, hol élsz te, de ha én eszek, akkor sehol sem lesz morzsa, csak a tányéron.

Talán undokoskodás helyett meg kéne tanulni enni...

2011. dec. 28. 15:29
 16/27 anonim ***** válasza:
81%
Én is mindig a laptop előtt zabálok. Nekünk a konyhaasztal arra van, hogy újságokat tároljunk rajta xD
2011. dec. 28. 15:36
 17/27 anonim ***** válasza:
76%
Egyébként a tálcát azért találták fel, hogy a morzsa ne a földre menjen. Talán használni kéne Kedves 16/L!!
2011. dec. 28. 15:38
 18/27 anonim ***** válasza:
Én is szoktam a gép előtt gépezés közben enni, szinte minden nap. De soha nincs utána morzsa sehol. Egyébként van egy barátom aki a ketchup-ot a gépe mellett tartja, hogy ha eszik, még azért se kelljen elmennie.
2011. dec. 28. 15:43
 19/27 anonim válasza:
Én is szoktam enni a laptopom előtt. Nem morzsázok össze semmit.. van tányér,tálca.
2011. dec. 28. 15:49
 20/27 anonim ***** válasza:
27%
Képzeljétek tudom hogy kell enni . És most azért lettem lepontozva mert tudom az asztali etikettet és nem zabálok az ágyba és a számítógépem előtt XD nevetségesek vagytok .Egészségetekre legközelebb a fürdőszobában egyetek !
2011. dec. 28. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!