Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A 3 ország közül melyik...

A 3 ország közül melyik "jobb"? (fejlettségben, gazdaságilag, biztonságilag stb)

Figyelt kérdés

Mind a 3 ország nekem nagyon tetszik, és ezek közül valamelyikben szeretnék majd egyetem után (vagy közben) munkát vállalni, csak nem tudom pontosan melyik mellett döntsek.

A 3 ország:

Guatemala - Honduras - El Salvador

Melyik jobb úgymond? Közbiztonságilag, fejlettség szempontjából, melyik barátságosabb? Vagy melyikben érdemesebb munkát vállalni?

(és indokot is lécci)

2011. dec. 28. 08:15
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
De amúgy ezeknek az országoknak van vagy minimális, vagy ennél nagyobb számú fehér lakossága is....Legalábbis én így tudom.
2011. dec. 29. 08:28
 32/35 anonim ***** válasza:
Figyelj felőlem mehetsz El Salvadorba is:D De ne csodálkozz ha igen rosszra fordulnak a dolgok... Azt meg hogy hogy megy át Costa Ricán a drog nem tudom, csak azt hogy az az ország biztonságos a többivel ellentétben. Igen van fehér lakosságuk de marha kevés ők meg gondolom módosabbak így a leggazdagabb valamennyire védett környékeken laknak
2011. dec. 29. 11:53
 33/35 anonim ***** válasza:
Na most vettem fel egy guatemalait msnre :D majd megkérdem neked hogy mi a helyzet
2011. dec. 29. 11:56
 34/35 A kérdező kommentje:
Kérdezd meg de ne csak a rosszat mond el:D (feltéve ha van jó is)
2011. dec. 29. 12:00
 35/35 anonim ***** válasza:
jól van:D de én még akkor is Costa Ricara szavazok
2011. dec. 29. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!