A 3 ország közül melyik "jobb"? (fejlettségben, gazdaságilag, biztonságilag stb)
Mind a 3 ország nekem nagyon tetszik, és ezek közül valamelyikben szeretnék majd egyetem után (vagy közben) munkát vállalni, csak nem tudom pontosan melyik mellett döntsek.
A 3 ország:
Guatemala - Honduras - El Salvador
Melyik jobb úgymond? Közbiztonságilag, fejlettség szempontjából, melyik barátságosabb? Vagy melyikben érdemesebb munkát vállalni?
(és indokot is lécci)
Nem tudom, én eddig azt hittem hogy csendes nyugodt országok, pl Honduras. Vagy El Salvador...
Igazából én a szépségükbe szerettem bele, de ha ennyire problémásak? (Őszintén szólva nem hittem volna...)
De Costa Ricához is meghozta ez a kép a kedvem.:)
Spanyolt eddig csak autodidakta módon tanultam, bár próbáltam már tanulópartnert is keresni a neten, bár eddig nem sikerült.:) Jövőre megyek egyetemre amúgy.
Amúgy Nicaragua után Panama jött volna, bár arról nem tudok sok mindent.
Az egyik válaszoló hogy hogy szintén tervbe vette Közép-Amerikát?:)
Nem tudom, én eddig azt hittem hogy csendes nyugodt országok, pl Honduras. Vagy El Salvador...
Igazából én a szépségükbe szerettem bele, de ha ennyire problémásak? (Őszintén szólva nem hittem volna...)
De Costa Ricához is meghozta ez a kép a kedvem.:)
Spanyolt eddig csak autodidakta módon tanultam, bár próbáltam már tanulópartnert is keresni a neten, bár eddig nem sikerült.:) Jövőre megyek egyetemre amúgy.
Amúgy Nicaragua után Panama jött volna, bár arról nem tudok sok mindent.
Az egyik válaszoló hogy hogy szintén tervbe vette Közép-Amerikát?:)
Amúgy Costa Rica nincs elmaradva?
Hát Honduras meg El Salvador közel sem olyan nyugodt országok... Az CSI Miamiban Eric El Salvadorból menekült Amerikába...
Én is most kezdtem autodidakta módon spanyolt tanulni viszont én majd szeretném nyelvsuliban is tanulni.Costa Rica gyönyörű hely és imádom a spanyol nyelvet és a trópusi éghajlatot és ott viszonylag jól is lehet élni:) Úgyhogy szeretnék egyszer eljutni oda :) és esetleg ott is élni.
Amúgy egyik válaszolónak, igenis tudok sokat ezekről az országokról. Tudom hogy pl El Salvador a véres polgárháborújáról híresült el, stb.
Amúgy ha nem turistaként megyek az országba akkor? Mert nem turistaként szeretnék. Bár egyik leírás azt ajánlja hogy csak a turistarészeken szabad mozogni.
Azokat hogy hogy nem, vagy csak alig fenyegeti veszély akik ott születtek/laknak?
Mert pl Hondurasnál tényleg a szép táj, az ország változatossága fogott meg. Guatemaláról tudom hogy veszélyes, de az is szép.
A kép alapján El Salvador fejlettnek tűnt :
Bár kép alapján Honduras és Guatemala fővárosa tényleg nem valami bizalom gerjesztő.
De El Salvadorról azt olvastam hogy fejlett vmennyire, és viszonylag jó. Vagy tévedek?
És ha most csak El Salvadort nézzük?
(Mert Honduras meg Guatemala képeinél tényleg látni hogy hát...veszélyes)
ja és ezekre a honlapokra ne hivatkozz ilyen téren.pl itt van Mexikó "adatlapja": [link]
Itt sem olvashatod hogy bármikor megölhetnek ha odamész... pedig ez sajnos így van...
:S
Guatemalánál is ugyanez a helyzet amúgy?
Én nem értem hogy hogy lehet ennyire rossz a közbiztonság.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!